Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:30 - 17:30
  • Di07:30 - 17:30
  • Wo07:30 - 17:30
  • Do07:30 - 17:30
  • Vr07:30 - 17:30
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Tegelhandel Boer Ridderkerk

Tegelhandel Boer Ridderkerk
(2) recensies

Logo Tegelhandel Boer Ridderkerk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tegelhandel Boer Ridderkerk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Joop 24-07-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede assortiment, hele vriendelijke medewerkers,goed geholpen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

w simons 20-05-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

tegels gekocht prima geholpen en veel op vooraad.de prijs zou iets goedkoper kunnen.voor de rest heel tevreden.. groetjes simon
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tegelhandel Boer Ridderkerk?

Meer over Tegelhandel Boer Ridderkerk

Tegelhandel Boer Ridderkerk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ridderkerk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tegelhandel Boer Ridderkerk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ridderkerk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tegelhandel Boer Ridderkerk draaien: 0180-426333. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tegelhandel Boer Ridderkerk is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!