Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di10:00 - 17:00
  • Wo10:00 - 17:00
  • Do10:00 - 17:00
  • Vr10:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Kwekerij G.Meijer

Kwekerij G.Meijer
(3) recensies

Logo Kwekerij G.Meijer
  • Grote parkeerplaats

Recensies Kwekerij G.Meijer

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Henk Gans 15-04-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Al jaren een zeer vertrouwd adres. Altijd voldoende kennis en voorraad. Hulp en aandacht zoals het hoort. Is er iets niet dan regelen zij het wel. Goede kwaliteit en service. De garantie is nooit een probleem.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

MV van Dijk 31-03-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ook voor ons is het even een stukje rijden, maar dan heb je ook wat! Het personeel is heel vriendelijk, hulpvaardig en weten alles van de planten, struiken en bomen die ze daar kweken. Dat is wel even een verschil met een tuincentrum of zo. Ze adviseren je, vertellen je hoe je de planten moet verzorgen, hoe hoog de struiken e.d exact worden....over alles hebben ze echt een goed advies! We proberen altijd voor datgene te gaan wat we nodig hebben, maar komen altijd met veel meer moois thuis! Ons ideale tuincentrum/kwekerij. Absoluut een aanrader!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mw van Oranje 10-04-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kwekerij Meyer is voor mij een flink stuk rijden, maar de reis meer dan waard! Er is zoveel moois te zien, ik kom altijd met heel veel thuis. Mijn tuin is dan ook één bloemenzee, dankzij deze kwekerij!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Kwekerij G.Meijer?

Meer over Kwekerij G.Meijer

Kwekerij G.Meijer is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heiloo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij G.Meijer is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heiloo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij G.Meijer draaien: 072 5128936. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij G.Meijer is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!