Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma11:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo12:00 - 17:00

Tuin en Thuis Harlingen
(3) recensies

Logo Tuin en Thuis Harlingen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuin en Thuis Harlingen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

g.de vries 10-02-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een grote winkel met leuk assortiment, maar ik vond het erg rommelig. Dat kan een stuk beter, zonde van zo'n mooie zaak. wel vriendelijk personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

martha 20-11-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prachtige zaak, groot assortiment. Leuke hebbedingetjes. Een advies, jullie reclamefolder geeft niet weer wat voor leuk assortiment jullie het hebben. Daar zou ik iets aan veranderen, dat zal in Harlingen vast meer potentiële klanten trekken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Berber hoekstra 20-01-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuke winkel en betaalbaar. Alleen de winkeltijd klopt van de zondags niet staat op de zijd dat de winkel om 11 uur open gaat maar hij gaat om 12 uur open , dus wel een half uur moeten wachten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuin en Thuis Harlingen?

Meer over Tuin en Thuis Harlingen

Tuin en Thuis Harlingen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Harlingen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuin en Thuis Harlingen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Harlingen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuin en Thuis Harlingen draaien: 0517-431755. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuin en Thuis Harlingen is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!