Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Van november t/m januari gesloten op zaterdag. In februari open van 9.00 tot 12.00 uur op zaterdag.

Elke dag van 12.00 tot 13.00 uur lunchpauze.

Werner's Hout

Werner's Hout

Logo Werner's Hout

Recensies Werner's Hout

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Werner's Hout?

Meer over Werner's Hout

Werner's Hout is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wernhout, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Werner's Hout is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wernhout? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Werner's Hout draaien: 076-5976877. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Werner's Hout is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!