Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Huyskweker Smit

Huyskweker Smit
(2) recensies

Logo Huyskweker Smit
  • Grote parkeerplaats

Recensies Huyskweker Smit

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Bridget Jones  04-02-2022

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom al jaren vaak en graag bij dit tuincentrum. Het is een genot om rond te lopen in het voorjaar en in de zomer. Sinds de Corona crisis is de drukte enorm toegenomen. Dat vind ik fijn voor de mensen van het tuincentrum. Helaas zie ik de prijzen toenemen en ook de service wordt minder. Dus voor mij wordt minder leuk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jenny 09-02-2020

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede kwaliteit van prachtige bloemen. Goede service. Kan niet wachten tot ze weer open gaan na hun wintersluiting.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Huyskweker Smit?

Meer over Huyskweker Smit

Huyskweker Smit is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sappemeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Huyskweker Smit is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sappemeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Huyskweker Smit draaien: 06 397 995 64. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Huyskweker Smit is gemiddeld met een 4.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!