Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Tuincentrum de Zonnebloem
(1) recensie

  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum de Zonnebloem

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Rob van der Burg 10-01-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op 7 december 2019 kocht ik een fraai uitziende kerstboom; de eerste Nordman die ik zag, zag er prima uit, mooi van lengte zo'n kleine 2,5 meter, vol in takken en Naalden, een dikke stam én ik werd keurig geholpen door een jongeman. De onderkant werd vakkundig 'bijgeschaafd' zodat deze in de houder zou passen. Toen de boom echter in de auto belandde, verloor deze al opmerkelijk veel naalden. En toen de boom, na eerst in de schuur, geacclimatiseerd te zijn en van water werd voorzien, ging deze naar enkele dagen de woonkamer in. Ook toen de boom al veel naalden en na enkele dagen kon je geen tak aanraken of de naalden vielen er uit. Toen de boom er op 6 januari uitging, was het leed niet te overzien. Overal naalden. Dit heb ik nog nooit zo erg meegemaakt. Jammer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum de Zonnebloem?

Meer over Tuincentrum de Zonnebloem

Tuincentrum de Zonnebloem is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Monster, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Zonnebloem is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Monster? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Zonnebloem draaien: 06 474 096 16. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Zonnebloem is gemiddeld met een 3.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!