Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Huyskweker van Alphen

Huyskweker van Alphen
(2) recensies

Logo Huyskweker van Alphen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Huyskweker van Alphen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

dhr Dorssers 02-05-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

goede service, kwaliteit van zomerbloeiers en vaste planten is heel goed. De bakken met waterreservoir zijn een uitstekende oplossing voor het terras. Waar andere planten het begeven in droge tijd, werkt dit systeem supergoed. Vriendelijk en goede manier van werken. ik rij graag voorbij andere tuincentra om hier de planten ieder jaar te halen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hans van den heuvel 11-05-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het assortiment is groot en ruim op gezet met goede service en parkeren kan er goed Het is een aan rader
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Huyskweker van Alphen?

Meer over Huyskweker van Alphen

Huyskweker van Alphen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in 's Gravendeel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Huyskweker van Alphen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in 's Gravendeel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Huyskweker van Alphen draaien: 06 215 11 500 / 06 506 186 43. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Huyskweker van Alphen is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!