Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo11:00 - 17:00

DekaTuin Heiloo
(3) recensies

Logo DekaTuin Heiloo
  • Grote parkeerplaats

Recensies DekaTuin Heiloo

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

R M Hagebout 22-11-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk en aardig personeel.Erg behulpzaam en vriendelijk. Genoeg keuze qua binnen & buitenplanten. Iedere maand gaan wij naar Alkmaar, en op de terugweg maken wij altijd een stop om bij DEKATUIN naar binnen te gaan. Wat een heerlijk extra uitje.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bruijn 19-05-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vakkundig personeel, alleen vergeten ze de klanten vaak aan de balie. Let op bij bestellingen, mocht er een product onvoloende op voorraad zijn en je wil er een aantal bij bestellen verhogen ze de prijs met 40% . Hier kom je achter als je afrekend bijn de kassa. Coulance kennen ze niet, dus verwacht geen service bij dit tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

jackie 22-08-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

was laatst op zoek naar olijfboompjes, er was genoeg aanbod, ook kreeg ik goed advies welke potgrond je daarvoor moet gebruiken. Ik had her en der al gekeken, maar bij de Dekatuin het vriendelijkst geprijst, en netjes door een jongen in de auto geholpen! ook volop keus wat betreft leuke tuinpotten. kortom, prettig winkelen bij de Dekatuin in Heiloo
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van DekaTuin Heiloo?

Meer over DekaTuin Heiloo

DekaTuin Heiloo is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heiloo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. DekaTuin Heiloo is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heiloo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van DekaTuin Heiloo draaien: 072 532 08 11. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. DekaTuin Heiloo is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!