Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

TuinWereld

Ontdek de natuurpracht bij TuinWereld. Met een overvloed aan kleurrijke bloemen, weelderige planten en sfeervolle tuinaccessoires nodigt TuinWereld uit tot een betroverende ontdekkingsreis door de natuurpracht. 

TuinWereld onderscheidt zich niet alleen door zijn weelderige groen, maar ook door een diepgewortelde expertise in tuinieren. Het team van gepassioneerde tuinexperts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw avontuur. Bij TuinWereld wordt de natuurlijk cyclus omarmd, dit weerspiegelt zich in het gevarieerde aanbod van seizoensgebonden verwennerij. Van kleurrijke voorjaarsbloeiers tot herfstige bladverkleuringen en winterharde planten, TuinWereld weet als geen ander hoe u het hele jaar door kunt genieten van de prachtige metamorfoses die de natuur te bieden heeft. Laat u betoveren door de wisselende seizoenen en ontdek de schoonheid in elke tuintransformatie.

Iedere locatie van TuinWereld is uniek, heeft een eigen assortiment en bepaald zelf de prijzen. De vestigingen zijn sfeervol en overzichtelijk ingericht en ze volgen de laatste trends. De tuin wordt door TuinWereld gezien als een belangrijk element en een verlengstuk van de woonkamer. Ze spelen hierop in door een ruim assortiment aan te bieden op het gebied van sfeer artikelen en buitenpotterie.

Voor actuele openingstijden en koopzondagen, klik op de locatie bij u in de buurt en lees de bevindingen van andere bezoekers of schrijf zelf een recensie.