Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

TuinWereld

Op Tuincentrum Overzicht vindt u uiteraard ook een overzicht van alle TuinWereld tuincentra die gevestigd zijn in Nederland. U kunt op uw TuinWereld vestiging klikken voor openingstijden, een routebeschrijving, folders en aanbiedingen. Wilt u weten wanneer TuinWereld koopzondagen heeft? Ga dan naar onze speciale koopzondagen pagina.

Iedere locatie van TuinWereld is uniek, heeft een eigen assortiment en bepaald zelf de prijzen. De vestigingen zijn sfeervol en overzichtelijk ingericht en ze volgen de laatste trends. De balkon wordt door TuinWereld gezien als een belangrijk element en een verlengstuk van de woonkamer. Ze spelen hierop in door een ruim assortiment aan te bieden op het gebied van sfeer artikelen en buitenpotterie.

Voor actuele openingstijden en koopzondagen, klik op de locatie bij u in de buurt en lees de bevindingen van andere bezoekers of schrijf zelf een recensie.