Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo11:00 - 17:00

TuinWereld Wijchen
(14) recensies

Logo TuinWereld Wijchen

Recensies TuinWereld Wijchen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Sanders 14-09-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We hebben een tuinset gekocht. Communicatie verliep stroef. De levering verliep slecht. Eerste poging: op dag van aflevering werd deze afgebeld (middag van te voren nog aangegeven dat de levering garandeerd zou plaatsvinden). Tweede levering niet gelukt: Levering zou tussen 1300 en 1500 uur plaatsvinden. Om 15.30 gebeld en levering ging niet door want set was niet compleet. Constatering na 2.5 week!!. Afspraken worden niet nagekomen. Uitendelijk order geannuleerd. Nu wachten tot we het geld terug krijgen. Informatie rondom bijhorende hoes na 1.5 week ondanks herhaaldeiijk bellen/mailen geen enkele reactie. Ze beloven heel wat maar komen afspraken niet na.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

An 05-06-2017

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Slechte service aan de kassa, 2 16 jarige die niet weten wat ze moeten doen. Rijen die langer en langer worden en niemand die ze even komt helpen. Dan de dierenafdeling.. oude aquariums oké maar zoveel dode vissen en zo onverzorgd, erg jammer. Gisteren voor het eerst en laatst geweest.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Truus 28-12-2016

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een heel gezellig tuincentrum met mooi assortiment. Heel vriendelijk personeel!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

silvia 13-05-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Is mooi verbouwt, zowel binnen als buiten.. Enige nadeel vind ik, dat ze je verplichten om door heel de winkel als een doolhof er door moet lopen.. Ook is veel duurder geworden met buiten/eenjarige planten..bv geranium 4 v 6 euro bij andere 7 v 6 euro...Restaurant ook mooi geworden, en goed te eten!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marian 12-04-2016

7 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik heb net 114 gebeld over de melding van de diertjes, in t tuincentrum dit is mishandeling.. zou de persoon die dit heeft gezien 114 willen bellen, ze zoeken een ooggetuige, anders kan men er niks aan doen. hoop dat die persoon dit leest afschuwelijk dit ..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van TuinWereld Wijchen?

Meer over TuinWereld Wijchen

TuinWereld Wijchen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wijchen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. TuinWereld Wijchen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wijchen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van TuinWereld Wijchen draaien: 024 - 64 140 41. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. TuinWereld Wijchen is gemiddeld met een 2.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!