Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Tuincentrum Tuinwereld in Wijchem, een wereld vol ideeën! In dit grote tuincentrum in de provincie Gelderland vindt u een mooi aanbod tuinartikelen van zowel de bekende merken zoals Gardena, Wolf Garten en Bosch als de minder bekende merken voor scherpe prijzen. De actuele openingstijden van tuincentrum Tuinwereld in Wijchem treft u hieronder aan onder het kopje Openingstijden. Ook heeft Tuinwereld in Wijchem elke zondag koopzondag! Dus ook voor de hardwerkende tuin(man) is er altijd wel een moment te vinden om een bezoekje te brengen aan dit tuincentrum in Wijchem.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van TuinWereld Wijchen?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Janssen 2021-12-18 10:37:19

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ongeveer maand geleden 2 baby konijnen gekocht (2rammen) werd mij verteld dat het 95% goed zou gaan samen. Echter is dit dus niet het geval na ongeveer 3 weken super lief en leuk te zijn samen ging het mis. Ik lees en hoor hier veel slechte verhalen over dat je juist niet 2 rammen bij elkaar moet hebben ivm vechten. Helaas heb ik dit dus ook ondervonden. Het schijnt juist 95% van de keren fout te gaan. Helaas heb ik dus geen eerlijk advies gekregen en zitten mijn konijnen gescheiden van elkaar in aparte kooien en kunnen ze nauwelijks nog samen zijn want na een paar minuten gaat het dus fout. Erg jammer dat er geen eerlijk advies gegeven wordt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marian 2021-06-30 14:47:14

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bij mijn kassabon zat een briefje met de vraag een review op Google te plaatsen. De leukste review maakt elke maand kans op een cadeaubon van € 50,- dus daar maak ik graag even tijd voor :) Ben afgelopen week 2x bij Tuinwereld gaan shoppen. De winkel zag er netjes en verzorgd uit en ik kon goed slagen voor de planten die ik voor de tuin kwam halen. Enig minpuntje was bij beide keren de lange rij aan de kassa toen ik ging afrekenen. Daar mag Tuinwereld wel wat meer aandacht aan besteden. Verder zeer tevreden over de gekochte planten en de prijs/kwaliteit verhouding. Al met al een prettige winkel!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sanders 2017-09-14 18:27:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

We hebben een tuinset gekocht. Communicatie verliep stroef. De levering verliep slecht. Eerste poging: op dag van aflevering werd deze afgebeld (middag van te voren nog aangegeven dat de levering garandeerd zou plaatsvinden). Tweede levering niet gelukt: Levering zou tussen 1300 en 1500 uur plaatsvinden. Om 15.30 gebeld en levering ging niet door want set was niet compleet. Constatering na 2.5 week!!. Afspraken worden niet nagekomen. Uitendelijk order geannuleerd. Nu wachten tot we het geld terug krijgen. Informatie rondom bijhorende hoes na 1.5 week ondanks herhaaldeiijk bellen/mailen geen enkele reactie. Ze beloven heel wat maar komen afspraken niet na.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena