Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 21:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00 Nu open!
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo11:00 - 17:00

TuinWereld Malden
(5) recensies

Recensies TuinWereld Malden

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jan Falize 29-09-2016

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De koffieruimte nodig niet uit om er snel plaats te nemen, ligt in een verloren hoek het is er ook zeer benauwd. Hoor het van meer publiek ,zeer ongezellig verder goed personeel en kundig. wij komen er graag,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mario van limbrug 19-06-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Personeel is kundig. uitstraling is matig. Het is net of er motivatie ontbreekt bij het management. Bij de fietsenstalling staat een fiets weg te roesten. De olijfbomen bij de ingang hebben veel verdroogde bladeren. Rozen met meeldauw en verlepte bloemen. Planten die omliggen, liggen er de week erop nog om. Mooie winkel, er kan echter wel iets aan de verzorging van de te verkopen planten gedaan worden. Planten met schade of ziektes worden in de aanbieding gezet. Met medewerker erover gehad en die zou het doorgeven, die schrok overigens dat ik het had over de verwaarloosde rozen. Kwaliteit is over het algemeen goed van de gekochte planten. Die keuze maak je zelf.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anoniem 26-06-2014

16 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Winkel is mooi. Ik ben echter erg ontevreden over de geleverde service. Na aankoop van een verkeerd product kon ik geen geld terugkrijgen. Dit ondanks dat zowel het artikel als de verpakking in perfecte staat was. Het enige dat de kassamedewerkster mij mededeelde was dat ik een tegoedbon kon krijgen. Erg frustrerend aangezien de winkel niet het juiste artikel binnen het assortiment had. Ik ben vervolgens naar de Intratuin in Malden gegaan. Daar hebben ze het product dat ik zocht wel in het assortiment. Daarnaast mag ik daar een vergissing begaan aangezien zij gewoon wel het geld teruggeven. Nadat ik de tegoedbon heb uitgegeven zal ik geen enkele aankoop meer doen bij deze winkel. Koop dus alleen maar iets wanneer je er echt zeker van bent dat het juist is.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Joost 12-01-2014

23 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Gelokt door een mooie advertentie "tuinplanten & kamerplanten 50% korting" vandaag naar TuinWereld Malden. Op zich een aardige winkel, totdat je bij de kassa komt. Je denkt een mooie korting op je aankopen te krijgen (dat was je immers in de advertentie beloofd) moet je aan de kassa het volle pond betalen. De jongedame achter de kassa was op zicht welwillend, maar wees op de nadrukkelijke instructies van het management. Het management bevestigde dat dit eigenlijk een vorm van oplichting was, maar zat daar niet mee: "meneer, als u het niet bevalt dat gaat u toch". Geen enkele professionaliteit in het oplossen van klachten. Wat mij betreft een onbetrouwbare winkel waar je geen zaken mee wenst te doen. Aantal sterren: nul.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Frank 17-06-2012

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zowel buiten als binnen is het hier goed toeven,een prachtig assortiment voor interieur,koffiehoek,en buiten een groot assortiment planten en tuinnrichting.Personeel is altijd vriendelijk en geeft goede adviezen.Ook met de feestdagen gaan wij graag een kijkje nemen!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van TuinWereld Malden?

Meer over TuinWereld Malden

TuinWereld Malden is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Malden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. TuinWereld Malden is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Malden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van TuinWereld Malden draaien: 024 - 358 09 43. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. TuinWereld Malden is gemiddeld met een 3.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!