Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Tuincentrum Tuinwereld in Malden, een wereld vol ideeën! In dit grote tuincentrum in de provincie Gelderland vindt u een mooi aanbod tuinartikelen van zowel de bekende merken zoals Gardena, Wolf Garten en Bosch als de minder bekende merken voor scherpe prijzen. De actuele openingstijden van tuincentrum Tuinwereld in Malden treft u hieronder aan onder het kopje Openingstijden. Ook heeft Tuinwereld in Malden elke zondag koopzondag! Dus ook voor de hardwerkende tuin(man) is er altijd wel een moment te vinden om een bezoekje te brengen aan dit tuincentrum in Wijchem.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van TuinWereld Malden?
  • Maandag09:15 - 18:00
  • Dinsdag09:15 - 18:00
  • Woensdag09:15 - 18:00
  • Donderdag09:15 - 18:00
  • Vrijdag09:15 - 21:00
  • Zaterdag09:15 - 18:00
  • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

M.Heijnen 2020-04-11 14:47:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een half jaar geleden een teakhouten tuintafel gekocht bij dit bedrijf. Na nog geen half jaar splijt het hout en laten diverse verlijmde delen los en trekken de poten van de tafel krom. Hierover gebeld met de eigenaar en die vroeg om foto's te mailen van de tafel. Na beoordeling door hen is hun conclusie dat dit komt door extreme weersinvloeden en hout werkt nu eenmaal. Niet hun schuld. "En heel veel tafels hebben ook binnen bij ons kromtrekkende poten", was hun antwoord. Zij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor ondeugdelijke handel. Zij verschuilen zich achter het feit dat hout werkt. Zijn niet bereid tot het vinden van een oplossing. Zeer onwrikbaar. Wij moeten het verder maar uitzoeken . Voor ons nooit meer Tuinwereld. Laat dit een waarschuwing zijn voor anderen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan Falize 2016-09-29 09:20:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De koffieruimte nodig niet uit om er snel plaats te nemen, ligt in een verloren hoek het is er ook zeer benauwd. Hoor het van meer publiek ,zeer ongezellig verder goed personeel en kundig. wij komen er graag,
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mario van limbrug 2016-06-19 10:42:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Personeel is kundig. uitstraling is matig. Het is net of er motivatie ontbreekt bij het management. Bij de fietsenstalling staat een fiets weg te roesten. De olijfbomen bij de ingang hebben veel verdroogde bladeren. Rozen met meeldauw en verlepte bloemen. Planten die omliggen, liggen er de week erop nog om. Mooie winkel, er kan echter wel iets aan de verzorging van de te verkopen planten gedaan worden. Planten met schade of ziektes worden in de aanbieding gezet. Met medewerker erover gehad en die zou het doorgeven, die schrok overigens dat ik het had over de verwaarloosde rozen. Kwaliteit is over het algemeen goed van de gekochte planten. Die keuze maak je zelf.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena