Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 18:00
  • Vr08:00 - 20:00
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Kwekerij - Tuincentrum Hiddink

Kwekerij - Tuincentrum Hiddink
(1) recensie

Logo Kwekerij - Tuincentrum Hiddink

Recensies Kwekerij - Tuincentrum Hiddink

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

joke gerritzen 27-04-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

we komen al een paar jaar in sinderen onze tuinplanten halen ruime keuze en zeker betaalbaar zeer goede uitleg waar ze de tijd voor nemen met menige tips goede kwaliteit de parkeergelegheid is goed
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Kwekerij - Tuincentrum Hiddink?

Meer over Kwekerij - Tuincentrum Hiddink

Kwekerij - Tuincentrum Hiddink is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sinderen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij - Tuincentrum Hiddink is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sinderen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij - Tuincentrum Hiddink draaien: 0315 - 617461. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij - Tuincentrum Hiddink is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!