Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo06:00 - 06:00
  • Do06:00 - 06:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo10:00 - 16:00
Werken bij Bloemisterij Stoelinga

Zaterdaghulp
kassamedewerker
Bloembinder/bindster

Bloemisterij Stoelinga

Bloemisterij Stoelinga
(10) recensies

Logo Bloemisterij Stoelinga
  • Grote parkeerplaats

Recensies Bloemisterij Stoelinga

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Buitenhuis 25-11-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een fijne en vriendelijke zaak. Met kwaliteit op alle fronten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jeannette Wijnholds 25-01-2019

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De winkel heeft in principe een rommelige oubollige uitstraling. Keuze is prima, bediening normaal, zou wellicht iets vriendelijker mogen maar de kwaliteit is super !!! Ik heb namelijk 4 januari een boeket bloemen en 2 bosjes rozen gekocht. Rozen in aanbieding ; 1 als kadootje laten inpakken en weggegeven en 1 boeket rozen zelf gehouden. Nu op 25 januari staan de rozen nog steeds in de woonkamer. Echt niet normaal. Ik heb ook nog even gesproken met diegene die het bosje rozen van mij had gekregen en daar stonden de rozen ook nog steeds in de vaas te pronken. Nou ik was in principe helemaal niet van plan een recensie te schrijven maar ik vind dat ze hiervoor een vermelding verdienen ! Echt top een boeketje van ik geloof een euro of € 3.50! die na 3 weken nog in de vaas staan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

liesbeth panek 30-04-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Marco en medewerkers hard werken loont dat is te zien bij jullie het ziet er geweldig uit wat een vooruit gang en vlug weer tot kiek nog heel veel succes en ga zo door groetjes Liesbeth
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anna Klein 18-09-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heb in week 36 bij jullie - te elfder ure - op zondag een grafstuk besteld. E.e..a werd telefonisch besproken met Marco, de eigenaar en het resultaat was een wondermooi stuk, het was precies mijn wens. De bloembindster heeft ontzettend haar best gedaan, compliment ! Daarnaast was prijs/kwaliteit in evenwicht. Ik kom al vanaf de jaren zestig bij Stoelinga en ik geef het bedrijf een dikke 8. Klantvaardigheid staat hoog in 't vaandel en vooral die jongeman - ergens uit het Mergelland - is altijd vriendelijk en service-bereid, gedurende zijn 25 jarig dienstverband. GA ZO DOOR !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sandra Meurs 07-08-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een super winkel, ik kom er al jaren en ik ben heel tevreden. De bloemen zijn altijd vers en houden lang. Vaker al een grafstuk laten maken waar ik super tevreden over ben. Ook laat ik vaak een vaas met bloemen door hen maken en dit ziet er altijd heel goed uit. Personeel altijd heel behulpzaam.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Bloemisterij Stoelinga?

Meer over Bloemisterij Stoelinga

Bloemisterij Stoelinga is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Landgraaf, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bloemisterij Stoelinga is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Landgraaf? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bloemisterij Stoelinga draaien: 045-5311549. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bloemisterij Stoelinga is gemiddeld met een 4.7 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!