Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Life & Garden

Life & Garden is een veelzijdige bestemming voor liefhebbers van tuinieren, outdoor-activiteiten en alles wat te maken heeft met het creëren van een sfeervolle leefomgeving. Met een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen, planten, bloemen, en decoratieve elementen biedt Life & Garden een bron van inspiratie voor zowel ervaren tuiniers als nieuwkomers in de groene wereld.

Bij Life & Garden staat niet alleen de tuin centraal, maar ook de beleving van het buitenleven. Het assortiment omvat niet alleen prachtige bloemen en planten, maar ook alles wat je nodig hebt om je tuin om te toveren tot een oase van rust en schoonheid. Van tuinmeubilair tot accessoires en decoratieve items, Life & Garden heeft alles in huis om van jouw buitenruimte een verlengstuk van je huis te maken.

Wat Life & Garden uniek maakt, is de nadruk op persoonlijk advies en service. Het deskundige personeel staat klaar om klanten te voorzien van advies op maat, of het nu gaat om het kiezen van de juiste planten voor specifieke tuincondities of het samenstellen van een harmonieus geheel van decoratieve elementen. Hierdoor wordt het tuinieren niet alleen een bezigheid, maar een ware passie waarin klanten begeleid worden door de expertise van Life & Garden.

De winkels van Life & Garden passen bij de huidige tijdsgeest: genieten van het leven met tuinieren, wonen, eten, drinken en relaxen. Life & Garden kenmerkt zich als modern en overzichtelijk; gericht op de vrouw bij wie groen centraal staat.