Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Life & Garden in Oostburg? Dan bent u hier op de juiste website! Life & Garden in Zeeland brengt leuke trends en originele ideeën dichtbij. Heerlijk tuinieren, sfeervol leven en relaxen, daar gaat het om. Life & Garden in Zeeland verrast u graag met de mooiste planten, tuinmeubelen en accessoires die zijn afgestemd op uw wensen. Een bezoek aan Life & Garden is een bijzondere beleving die u niet wilt missen. Een bezoek gebracht aan Life &Garden in Oostburg? Schrijf dan een recensie! Hieronder vindt u de openingstijden van Life & Garden in Zeeland.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Life & Garden Oostburg?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Henriette Vorstenbos 2016-11-21 19:02:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Life en Garden Oostburg is een leuk en gezellig tuincentrum. Het is voorzien van een groot assortiment en het gaat met de seizoenen mee en dat is het leuke ervan. Het is overzichtelijk en ook klantvriendelijk, ook heel betrouwbaar en het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Het lukt me niet om iets negatiefs over dit tuincentrum te melden. Wij komen er altijd heel graag ook op Woensdag 23 november X-mas Shopping Night dan zullen wij er weer zijn en genieten van alles. Dit tuincentrum is een echte groene aanrader voor iedereen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ella van Gils 2014-09-22 07:40:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

een super leuk en gezellig tuincentrum. groot assortiment en gaat met alle seizoenen mee.iIs altijd een genot om hier rond te lopen. de spullen die je hier koopt zijn altijd van zeer goede kwaliteit. het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. het lukt me niet om iets negatiefs over dit tuincentrum te melden. het is kortom een super geweldig tuincentrum. warme groeten ella
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Lex Hoogers 2011-08-28 10:13:42

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

life en garden oostburg, ruim voorzien van een groot assortiment aan tuinartikelen,overzichtelijk en zeer zeker klantvriendelijk,betroubaar en klantvriendelijk grote pluspunten van dit zeeuwse filiaal is dat er al heel lang dezelfde medewerkers zijn en je ook herkennen absoluut belangrijk . ook niet te flauw om voor je wat extra moeite doen ,ook bij het thuisbrengen van tuinartikelen waar ik nu veel plezier van heb. nogmaals een groene aanrader . met vriendelijke groet, lex hoogers/ tuinliefhebber.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena