Tuinartikeltotaal.nl

(0 recensies)
Openingstijden Tuinartikeltotaal.nl, een tuincentrum in Rijen
Naar webwinkel

Tuinartikeltotaal.nl bestaat sinds 2010 en richt zich op de verkoop van tuinartikelen in de breedste zin van het woord. Vanuit Rijen in Noord Brabant zorgt het jonge team ervoor dat alle bestellingen soepel verlopen, richten zij zich op goede service en geven ze deskundig advies. De service van een tuincentrum in de vorm van een webshop! In het assortiment zijn producten zoals tuinmeubelen, waterornamenten, vijverartikelen, tuinverlichting, barbecues, tuingereedschap, tuinkeukens en terrasverwarming beschikbaar. Kortom: alles om optimaal te kunnen genieten van uw tuin. Heeft u vragen, stel ze gerust! Vanuit Rijen is het team van Tuinartikeltotaal.nl u graag van dienst! 

Recensies Tuinartikeltotaal.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Tuinartikeltotaal.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel uw ervaring en maak kans op een Nationale Tuinbon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaar krijgt per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Tuinartikeltotaal.nl

Tuinartikeltotaal.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op Statenlaan 123 in Rijen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinartikeltotaal.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rijen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinartikeltotaal.nl draaien: 0161-851529. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinartikeltotaal.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!