Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Primavera

Tuincentrum Primavera
(3) recensies

Logo Tuincentrum Primavera

Recensies Tuincentrum Primavera

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Michel 01-04-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kleinschalig en toch heel veel. Ik kijk alweer uit naar het nieuwe seizoen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Elly Opdam 04-02-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vanmiddag geweest voor wat hangplantjes Leuke zaak en niet al te groot Erg prettig geholpen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marjolein 21-08-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wat een heerlijk ,intiem,klein tuincentrum met een prachtig ,groot assortiment van hele mooie ,ook vooral bijzondere en andere planten. Bijzonder voor zo n klein oppervlakte! Ook Schitterende buitenpotten. Nog niet zolang gelden overgenomen door 4 dames ,die zo relaxed,supervriendelijk en deskundig zijn. Elke keer een genoegen om daar rond te lopen,advies te vragen en kopen! Wat een aanwinst!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Primavera?

Meer over Tuincentrum Primavera

Tuincentrum Primavera is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Haarlem, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Primavera is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Haarlem? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Primavera draaien: 023-5260471. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Primavera is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!