Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Van Cranenbroek Schijndel in Schijndel? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Van Cranenbroek Schijndel in Schijndel vindt u een groot assortiment tuinmeubelen, machines voor tuinonderhoud, E-bikes en diervoeding. Parkeren? Geen probleem. Van Cranenbroek Schijndel in Schijndel heeft een ruime parkeergelegenheid. Een leuke ervaring met Van Cranenbroek Schijndel in Noord-Brabant? Schrijf een recensie! Hieronder treft u de actuele openingstijden van Van Cranenbroek Schijndel in Schijndel.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Van Cranenbroek Schijndel?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 18:00
  • Vrijdag09:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

René 2020-10-20 19:45:19

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Geen enkele manier waarop er rekening gehouden wordt met corona, terwijl dit makkelijk zuo kunnen, bv eenrichtingsverkeer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Patricia 2018-06-15 10:49:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Toppie winkel wat zo jammer is,dat je nergens fatsoenlijk n gang in kan lopen met je kar,tesmal en opgepropt,maar verders de prijzen zijn goed,personeel heel vriendelijk en behulpzaam
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Will bloemers 2018-05-13 15:31:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede dag ik was zaterdag op de scooter bij jullie in de winkel we zagen Tuinkussen die we graag wilde kopen ik ken toevallig een verkoopster die bij mijn in de buurt woont ik vroeg of zei de kussen als ze afgewerkt was mee kon nemen omdat we ze op scooter niet mee konden nemen ze was heel beleeft en zei even vragen aan de baas hij zei nee daar kunnen we niet aan beginnen ik was zeer te leurgesteld wat flauwe zei ik nou dat is de laatste keer dat ik daar iets koop en zal het ook verder mee doen delen aan andere mensen dat wou ik even kwijt Dank u
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Van Cranenbroek Schijndel ligt tussen Den Bosch en Eindhoven, in de provincie Noord-Brabant. Van Cranenbroek staat bekend om de lage prijzen door eigen inkoop en de grote keuze aan tuinmachines en tuinmeubelen. Een grasmaaier nodig? Bij Van Cranenbroek slaag je zeker! De openingstijden van Cranenbroek Schijndel vind je op deze pagina, evenals het telefoonnummer en adres van Canenbroek Schijndel.

Openingstijden Van Cranenbroek Schijndel

Van Cranenbroek Schijndel is doordeweeks open van 9.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag kun je tot 20.00 uur lekker lang shoppen tijdens de koopavond van Cranenbroek Schijndel. Meestal is dit filliaal op zondag gesloten, er is dus geen vaste koopzondag bij Cranenbroek Schijndel, maar zodra er koopzondag is, kun je dit op deze pagina vinden. Ook vermeldt Van Cranenbroek Schijndel koopzondagen op de website. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de koopzondagen bij Van Cranenbroek Schijndel. Tijdens feestdagen gelden afwijkende openingstijden bij Van Cranenbroek in Schijndel. Op paasmaandag en op Hemelvaartsdag zijn ze bijvoorbeeld open van 10.00 tot 17.00 uur.

Van Cranenbroek Schijndel adres

Het adres van Cranenbroek Schijndel is Duinweg 24 in Schijndel. Het filiaal is te vinden op het industrieterrein Duin 1. Vanuit het centrum van Den Bosch en Eindhoven is het ongeveer 20 minuten met de auto. Van Cranenbroek Schijndel is ook met de bus te bereiken vanuit deze steden, handig als je niet in het bezit bent van een auto! Als je zeker wil zijn dat dit filiaal geopend is kun je het telefoonnummer van Cranenbroek Schijndel proberen: 073 - 543 0728. Of raadpleeg de openingstijden van Cranenbroek Schijndel op deze pagina.

Van Cranenbroek Schijndel folder

Weten wat de actuele aanbiedingen zijn van Van Cranenbroek Schijndel? Elke twee weken komt er een folder online, die je zowel op de website als op Facebook kunt vinden. De folder van Cranenbroek Schijndel geldt drie weken. In elke folder staat wel een aanbieding op een loungeset, elektrisch gereedschap of vind je iets voor je huisdier, zoals hondenvoer of een krabpaal. Van Cranenbroek Schijndel verkoopt ook veel werkbroeken en warme fleecejassen.

Van Cranenbroek Schijndel Tuinmeubelen

Het Van Cranenbroek Schijndel assortiment is bijna een begrip in Nederland. Een greep uit het assortiment:

Van Cranenbroek Schijndel heeft ook genoeg servicemogelijkheden. Zo kun je je tuinmachine langsbrengen bij de technische dienst voor een onderhoudsbeurt. Door je tuingereedschap regelmatig van een onderhoudsbeurt te voorzien gaat het bovendien veel langer mee. Ook voor vragen over je zwembad staan ze je bij Van Cranenbroek Schijndel graag te woord!

Van Cranenbroek Schijndel tuinmeubelen

Van Cranenbroek Schijndel heeft een sfeervol ingerichte afdeling met tuinmeubelen. De afdeling bevat tuinsets van allerlei materialen, zoals wicker, hout en kunststof. Je kunt er ook tuinbanken en tuintafels bekijken. Aan het eind van elk seizoen zet Van Cranenbroek Schijndel de tuinmeubelen in de uitverkoop om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Houd hiervoor de folder in de gaten! Dan ben je verzekerd van hoge kortingen op tuinmeubelen en andere tuinartikelen.

Blijf op de hoogte van Van Cranenbroek Schijndel

Blijf via de Facebookpagina op de hoogte van aanbiedingen en openingstijden van Van Cranenbroek Schijndel. Hier wordt ook informatie over onder andere koopzondagen van andere filialen vermeldt. Van Cranenbroek zet altijd de actuele folder op Facebook, zo mis je geen enkele aanbieding!

Werken bij Van Cranenbroek Schijndel

Denk je aan een carrière bij Van Cranenbroek? Bekijk de actuele vacatures op de website! Bij Van Cranenbroek Schijndel zijn ze regelmatig op zoek naar verkoopmedewerkers, magazijnmedewerkers en kassamedewerkers. Als er geen geschikte vacature is bij Van Cranenbroek Schijndel, kun je ook de openingen bij Van Cranenbroek Dongen bekijken. Handen uit de mouwen!