Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Van Cranenbroek Landgraaf

Minckelersstraat 1 (industriegebied 4500 - 4500)
Landgraaf, 6372 PP

045 521 3430https://www.vancranenbroek.nl/openingstijden#landgraaf

Beoordeling

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Van Cranenbroek Landgraaf?
  • Maandag09:30 - 18:00
  • Dinsdag09:30 - 18:00
  • Woensdag09:30 - 18:00
  • Donderdag09:30 - 20:00
  • Vrijdag09:30 - 18:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

WF Smeets 2022-02-28 16:24:50

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Alles wat je klus hartje begeerd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Meijs 2020-10-21 10:55:40

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Gisteren bij jullie geweest, was ik verbaasd over de slechte regelen ivm Corona regels; winkelwagens zelf reinigen, bijna niemand met mondkapjes; personeel ook niet, heel veel mensen in de winkel Ik kom de eerste tijd niet meer!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Amkreutz 2019-02-06 16:25:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Meerdere malen word er gemeld dat het telefonisch contact slecht is, nu jaar later nog niks veranderd. Waardeloze service via de telefoon dus!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Van Cranenbroek Landgraaf bevindt zich in Limburg en is één van de vijf vestigingen in Nederland en België. Al 50 jaar verkoopt Van Cranenbroek allerlei tuinartikelen zoals grasmaaiers, tuinmeubelen, tuingereedschap, terrasheaters en veel meer andere doe-het-zelf-producten, zelfs carnavalskleding! Op deze overzichtspagina vind je onder andere de openingstijden, het adres en het telefoonnummer van Van Cranenbroek in Landgraaf.

Van Cranenbroek Landgraaf openingstijden

Op deze pagina vind je een overzicht van de openingstijden van Van Cranenbroek Landgraaf. Het tuincentrum is elke dag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, met donderdagavond koopavond tot 20.00 uur. Op zaterdag gaat Van Cranenbroek Landgraaf om 8.30 open en sluit om 17.00 uur. Van Cranenbroek Landgraaf is op zondag gesloten, en heeft dus geen wekelijkse koopzondag. Weten wanneer er koopzondag is bij Van Cranenbroek? Houd dan de Facebookpagina in de gaten. Rond de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden bij Van Cranenbroek in Landgraaf. Houd hiervoor deze pagina in de gaten.

Van Cranenbroek Landgraaf adres

Het adres van Cranenbroek Landgraaf is Minckelersstraat 1. Het bedrijf is te vinden op het industriegebied 4500-4600. Van Cranenbroek ligt ongeveer op 20 minuten rijden vanaf het centrum van Heerlen met de auto. Vanuit station Landgraaf is Cranenbroek te voet te bereiken. Ook vanuit Aken ben je binnen 25 minuten bij Van Cranenbroek. Zeker weten of ze open zijn voordat je een bezoek brengt? Neem contact op met Cranenbroek Landgraaf via het telefoonnummer 045-5213430. Geen gehoor? Ga dan uit van de openingstijden van Cranenbroek Landgraaf die vermeld zijn op deze pagina, of laat een bericht achter via het contactformulier.

Aanbiedingen uit de folder

Van Cranenbroek plaatst elke twee weken de folder op de website, die zelfs drie weken geldig is, ook bij Van Cranenbroek Landgraaf. Op de site vind je de actuele folder van Van Cranenbroek en kun je ook een overzicht van de producten uit de folder bekijken die in de aanbieding zijn. Zo heeft Van Cranenbroek regelmatig grootse kortingen op tuinmeubelen uit de showroom en op kerstartikelen na Kerst. Rond Kerst gelden er vaak andere openingstijden bij Van Cranenbroek in Landgraaf, houd daarom deze pagina in de gaten als je je bezoek gaat plannen rond Kerst!

Aanbiedingen tuinmeubelen

Van Cranenbroek in Landgraaf heeft altijd een showroom vol tuinmeubelen, met onder andere:

Je kunt er allerlei materialen vinden: hout, wicker, aluminium, kunststof en nog veel meer. In de showroom kun je op je gemak de tuinmeubelen bekijken, uitproberen en vervolgens een mooi exemplaar uitzoeken. Zodra het seizoen voorbij is, houdt Cranenbroek in al zijn filialen, dus ook in Landgraaf, uitverkoop. Veel tuinmeubelen gaan dan in de aanbieding, mooi meegenomen dus! De leegverkoop van de tuinmeubelen wordt tijdig online aangekondigd. Houd ook de folder van Cranenburg Landgraaf in de gaten voor kortingen op tuinmeubelen en andere tuinartikelen.

Van Cranenbroek cheque

Nog geen idee wat voor cadeau je iemand wilt geven? Geef een cheque cadeau van Van Cranenbroek! Dan kan de ontvanger zelf gaan rondkijken in het filiaal van 25.000 m2, of even de folder van Van Cranenbroek bekijken en zijn slag slaan! Van Cranenbroek neemt helaas geen VVV-bonnen en andere bonnen aan, maar in het Belgische filiaal nemen ze wel Eco-cheques aan.

Blijf op de hoogte van Van Cranenbroek Landgraaf

Via de Facebookpagina van Van Cranenbroek word je onder andere op de hoogte gehouden van aanbiedingen en  afwijkende openingstijden. Als andere filialen van Van Cranenbroek koopzondag hebben, vind je het hier. Van Cranenbroek zet ook altijd de actuele folder online, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen. Ook leuk: ze organiseren regelmatig leuke winacties! Ook kinderen kunnen gave dingen winnen, zoals LEGO of een heus zwembad.