Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:30 - 18:00
 • Di09:30 - 18:00
 • Wo09:30 - 18:00
 • Do09:30 - 20:00
 • Vr09:30 - 18:00
 • Za08:30 - 17:00
 • Zogesloten
Van Cranenbroek Landgraaf

Van Cranenbroek Landgraaf
(6) recensies

Logo Van Cranenbroek Landgraaf
 • Minckelersstraat 1 (industriegebied 4500 - 4500)
 • 6372 PP Landgraaf
 • 045 521 3430
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats

Recensies Van Cranenbroek Landgraaf

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Amkreutz 06-02-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Meerdere malen word er gemeld dat het telefonisch contact slecht is, nu jaar later nog niks veranderd. Waardeloze service via de telefoon dus!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

P.Boswerger 20-08-2018

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie zaak alleen onmogelijk om hun telefonisch te bereiken.Heb hele menu doorgelopen zonder maar een resultaat.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

John Janssen 28-06-2018

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geprobeerd telefonisch in contact te komen.(aangezien mijn aankoop niet compleet in de doos zat) Het hele menu van mogelijkheden qua afdelingen geprobeerd maar nergens werd de telefoon beantwoord. Steeds weer hetzelfde bandje met een ogenblik geduld... Hier moet echt iets aan klantvriendelijkheid gedaan worden...
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bart gritter 04-06-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Top
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tonja van zoelen 23-04-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Als kind kwamen we met mijn ouders mee naar Limburg en verbleven op de camping. Daar hoorde een bezoek aan cranenbroek bij dat toen nog in hoensbroek zat. Inmiddels zijn mijn ouders overleden en kom ik met vriendinnen naar de camping. De bezoeken aan cranenbroek nu in landgraaf zijn gebleven. Dit blijft een f
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Van Cranenbroek Landgraaf?

Van Cranenbroek Landgraaf bevindt zich in Limburg en is één van de vijf vestigingen in Nederland en België. Al 50 jaar verkoopt Van Cranenbroek allerlei tuinartikelen zoals grasmaaiers, tuinmeubelen, tuingereedschap, terrasheaters en veel meer andere doe-het-zelf-producten, zelfs carnavalskleding! Op deze overzichtspagina vind je onder andere de openingstijden, het adres en het telefoonnummer van Van Cranenbroek in Landgraaf.

Van Cranenbroek Landgraaf openingstijden

Op deze pagina vind je een overzicht van de openingstijden van Van Cranenbroek Landgraaf. Het tuincentrum is elke dag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, met donderdagavond koopavond tot 20.00 uur. Op zaterdag gaat Van Cranenbroek Landgraaf om 8.30 open en sluit om 17.00 uur. Van Cranenbroek Landgraaf is op zondag gesloten, en heeft dus geen wekelijkse koopzondag. Weten wanneer er koopzondag is bij Van Cranenbroek? Houd dan de Facebookpagina in de gaten. Rond de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden bij Van Cranenbroek in Landgraaf. Houd hiervoor deze pagina in de gaten.

Van Cranenbroek Landgraaf adres

Het adres van Cranenbroek Landgraaf is Minckelersstraat 1. Het bedrijf is te vinden op het industriegebied 4500-4600. Van Cranenbroek ligt ongeveer op 20 minuten rijden vanaf het centrum van Heerlen met de auto. Vanuit station Landgraaf is Cranenbroek te voet te bereiken. Ook vanuit Aken ben je binnen 25 minuten bij Van Cranenbroek. Zeker weten of ze open zijn voordat je een bezoek brengt? Neem contact op met Cranenbroek Landgraaf via het telefoonnummer 045-5213430. Geen gehoor? Ga dan uit van de openingstijden van Cranenbroek Landgraaf die vermeld zijn op deze pagina, of laat een bericht achter via het contactformulier.

Aanbiedingen uit de folder

Van Cranenbroek plaatst elke twee weken de folder op de website, die zelfs drie weken geldig is, ook bij Van Cranenbroek Landgraaf. Op de site vind je de actuele folder van Van Cranenbroek en kun je ook een overzicht van de producten uit de folder bekijken die in de aanbieding zijn. Zo heeft Van Cranenbroek regelmatig grootse kortingen op tuinmeubelen uit de showroom en op kerstartikelen na Kerst. Rond Kerst gelden er vaak andere openingstijden bij Van Cranenbroek in Landgraaf, houd daarom deze pagina in de gaten als je je bezoek gaat plannen rond Kerst!

Aanbiedingen tuinmeubelen

Van Cranenbroek in Landgraaf heeft altijd een showroom vol tuinmeubelen, met onder andere:

Je kunt er allerlei materialen vinden: hout, wicker, aluminium, kunststof en nog veel meer. In de showroom kun je op je gemak de tuinmeubelen bekijken, uitproberen en vervolgens een mooi exemplaar uitzoeken. Zodra het seizoen voorbij is, houdt Cranenbroek in al zijn filialen, dus ook in Landgraaf, uitverkoop. Veel tuinmeubelen gaan dan in de aanbieding, mooi meegenomen dus! De leegverkoop van de tuinmeubelen wordt tijdig online aangekondigd. Houd ook de folder van Cranenburg Landgraaf in de gaten voor kortingen op tuinmeubelen en andere tuinartikelen.

Van Cranenbroek cheque

Nog geen idee wat voor cadeau je iemand wilt geven? Geef een cheque cadeau van Van Cranenbroek! Dan kan de ontvanger zelf gaan rondkijken in het filiaal van 25.000 m2, of even de folder van Van Cranenbroek bekijken en zijn slag slaan! Van Cranenbroek neemt helaas geen VVV-bonnen en andere bonnen aan, maar in het Belgische filiaal nemen ze wel Eco-cheques aan.

Blijf op de hoogte van Van Cranenbroek Landgraaf

Via de Facebookpagina van Van Cranenbroek word je onder andere op de hoogte gehouden van aanbiedingen en  afwijkende openingstijden. Als andere filialen van Van Cranenbroek koopzondag hebben, vind je het hier. Van Cranenbroek zet ook altijd de actuele folder online, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen. Ook leuk: ze organiseren regelmatig leuke winacties! Ook kinderen kunnen gave dingen winnen, zoals LEGO of een heus zwembad.