Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma06:00 - 06:00
  • Di06:00 - 06:00
  • Wo06:00 - 06:00
  • Do06:00 - 06:00
  • Vr06:00 - 06:00
  • Za06:00 - 06:00
  • Zo06:00 - 06:00
Tuincentrum Duteweerd

Tuincentrum Duteweerd
(1) recensie

Logo Tuincentrum Duteweerd
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Duteweerd

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marije Dussel 29-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

In het tuincentrum is een ruim en veelzijdig assortiment aanwezig waar ik altijd kan slagen. Als ik vragen heb dan is er voldoende personeel aanwezig om mij op klantvriendelijke wijze advies te geven. Naast de toch al scherpe prijzen zijn er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Tuincentrum is makkelijk te vinden met een ruime parkeer voorziening. Tuincentrum Raalte geeft mij ideeën voor buiten èn binnen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Duteweerd?

Meer over Tuincentrum Duteweerd

Tuincentrum Duteweerd is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Raalte, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Duteweerd is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Raalte? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Duteweerd draaien: 0572-351052. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Duteweerd is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!