Maxtuinmeubelen.nl

(0 recensies)
Maxtuinmeubelen.nl 05 0
Naar webwinkel

Bij Maxtuinmeubelen.nl bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van online tuinmeubelen en tuinaccessoires. Op Maxtuinmeubelen.nl kunt u online tuinproducten kopen zoals: bloembakken, picknicktafels, krukken, tuinstoelen en schuttingen. De tuinartikelen zijn van de beste kwaliteit in hout. Er wordt veel gebruik gemaakt van duurzaam Douglas hout met duurzaamheidsklasse III. Het is zeer milieuvriendelijk in vergelijking met tropisch hardhout. Verder is deze houtsoort is zeer onderhoudsvriendelijk en is daardoor uitermate geschikt voor buiten gebruik. Hieronder leest u recensies voor Maxtuinmeubelen.nl, hebt u zelf een positieve of negatieve ervaring met Maxtuinmeubelen.nl schrijf dan een recensie over deze tuinartikelen webshop en maak iedere maand kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

 

Recensies Maxtuinmeubelen.nl

Beoordeling

  • Assortiment:
  • Service:
  • Prijs:
  • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum.

Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht.nl een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf een recensie over Maxtuinmeubelen.nl

Schrijf een recensie over deze webshop en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van € 25,-

Iedere maand verloten wij een Nationale Tuinbon – schrijf dus vandaag nog uw recensie.

Schrijf uw recensie in het veld hieronder en gebruik tussen de 100 en de 1000 tekens. U kunt van alles vermelden: over het personeel, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, parkeren etc. Maar let op: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan de webshop. Voor vragen kunt u het contactformulier gebruiken op de webshop pagina.

  • Assortiment:
  • Service:
  • Prijs:
  • Algemeen:

Door Kim van der Kolk

Meer over Maxtuinmeubelen.nl

Maxtuinmeubelen.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op in , Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Maxtuinmeubelen.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie . 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in ? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Maxtuinmeubelen.nl draaien: . U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Maxtuinmeubelen.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!