Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo09:00 - 17:00
Tuincentrum Wolters

Tuincentrum Wolters
(11) recensies

Logo Tuincentrum Wolters
  • Café

Recensies Tuincentrum Wolters

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Johannes Effing 13-11-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

In Overdinkel heeft een kleine bloemenzaak zich ontwikkeld tot een gigantische tuincentrum. Op de plek waar heel lang geleden mijn overgrootvader Roelof Jonker en moeder Nisje Jonker-Benjamins nog in een plaggenhutje woonden, zijn grote hallen met buitengebied, parkeerplaats en restaurant ontstaan. Het complex loopt vanaf de Hoofdstraat tot de Kerkhofweg. De onderneming wordt druk bezocht door Nederlanders en Duitsers. Het is begin november en het tuincentrum is al helemaal in kerstsfeer. In de hallen zijn diverse geanimeerde voorstellingen met kastelen, arresleden, kerststallen en weet ik wat meer. Je kunt niet bedenken wat je er niet kunt kopen en ook niet bedenken wat je er wel kunt kopen. (Dat is een moeilijke hé) Dat is veel te vroeg maar de Duitsers zijn er gek op. We kunnen op deze zaterdag geen parkeerplaats vinden op het complex. We wachten tot iemand weggaat en kunnen we parkeren
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

marije bakker 22-11-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ben gek op hebbedingetjes met kerst stuur mij een folder
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

sonja 15-12-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

elk jaar weer een van de mooiste kerst afdeling en in de zomer heel veel keus groot en ruim vriendelijk personeel een aanrader.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marian van Veen 25-05-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

fantastisch tuincentrum, schoon ruim en overzichtelijk en een ruim assortiment. ik kom uit zwolle en als we voor werk in de omgeving van enschede zitten dan gaan we meestal even bij jullie tuincentrum aan en gaan ook nooit met lege handen weg. het personeel is vriendelijk en behulpzaam. we zullen hier nog vaan teru komen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jannie 28-11-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een echte aanrader voor het oosten van het land,uitgebreid assortiment voor zowel binnen als buiten,en voor iedereen betaalbaar.Supervriendelijk personeel,erg behulpzaam.ga vanmiddag met m,n kleindochter van 4 naar de sprookjes kerstshow.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Wolters?

Meer over Tuincentrum Wolters

Tuincentrum Wolters is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Overdinkel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Wolters is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Overdinkel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Wolters draaien: 053-5384029. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Wolters is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!