Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 11:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 16:00
  • Zogesloten

Geknipt voor Uw Tuin
(2) recensies

Logo Geknipt voor Uw Tuin

Recensies Geknipt voor Uw Tuin

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

A Eggen 22-09-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Afgelopen weken hebben ze bij ons de tuin aangelegd, het resultaat is bovenverwachting. De vrolijke medewerkers, de kennis die ze meenemen en de goeie tips en adviezen die ze geven is erg prettig. Prijs - kwaliteit ver boven verwachting en ze werken snel en schoon. Wij zijn meer dan tevreden en raden het een ieder aan. Planten halen ze op de veiling waar wij mee naar toe zijn gegaan om daar te kijken en tips te mogen ontvangen over wat er mogelijk is. Naast nuttig, ook erg leuk om eens te doen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

pietje klaassen 30-06-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ze maken hele mooie creaties. Ze leggen ook tuinen aan en houden die ook bij. Gaan eens kijken op de aquilastraat of aquilaweg in Nijmegen Noord. Je kunt de tuin vanaf een afstand al herkennen.!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Geknipt voor Uw Tuin?

Meer over Geknipt voor Uw Tuin

Geknipt voor Uw Tuin is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Lent, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Geknipt voor Uw Tuin is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Lent? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Geknipt voor Uw Tuin draaien: 024-3603948. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Geknipt voor Uw Tuin is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!