Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di13:00 - 18:00
  • Wo13:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00 Nu open!
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Bert Visscher vof

Tuincentrum Bert Visscher vof
(2) recensies

Logo Tuincentrum Bert Visscher vof
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Bert Visscher vof

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

M.Haxe 08-09-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Je wordt altijd erg vriendelijk ontvangen bij dit kleine tuincentrum met toch een uitgebreid assortiment. Verder zijn ze behulpzaam en geven ze, desgevraagd, tips. We komen er graag.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Eline 05-05-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

klantvriendelijk en groot assortiment en niet duur. Je kunt er gezellig rondsnuffelen en van alles vragen. Je mag overal komen ook in de kassen. Hulp wordt altijd geboden en ze doen nergens moeilijk over. Leuk tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Bert Visscher vof?

Meer over Tuincentrum Bert Visscher vof

Tuincentrum Bert Visscher vof is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nijeveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Bert Visscher vof is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nijeveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Bert Visscher vof draaien: 0522-491853. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Bert Visscher vof is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!