Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ranzijn Tuin & Dier Velserbroek

Rijksweg 289
Velserbroek, 1991 AA

023-5376190Klantenservice@ranzijn.nl

Beoordeling

Tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in Velserbroek is een veelzijdig tuincentrum in de provincie Noord-Holland! De naam van het tuincentrum verklapt het eigenlijk al, Ranzijn is meer dan een tuincentrum alleen want ook voor dierenartikelen en deskundig advies op dat gebied zit u hier goed! De openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier in Velserbroek treft u hieronder aan! Heeft u geen tijd voor een bezoekje aan de winkel dan kunt u ook terecht in de webwinkel van Ranzijn Tuin &  Dier. Hier vindt u een ruim aanbod tuinartikelen en dierenbenodigdheden online.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Velserbroek?
 • Maandag09:00 - 21:00
 • Dinsdag09:00 - 21:00
 • Woensdag09:00 - 21:00
 • Donderdag09:00 - 21:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Lisa Brammer 2022-03-31 12:44:40

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Beste Ranzijn, ik kom vaak bij jullie en vind de klantenservice en producten super goed. Onlangs hebben jullie verbouwd en dat is ook prachtig maar konden jullie dan niet meteen de vogelverblijven meepakken? Ze zitten in zulke kleine hokjes en wettelijk zal het wel helemaal kunnen maar mijn hart breekt als ik er langs loop en het lijkt me ook niet heel bevorderlijk voor de gezondheid van zo eem vogel. Ik hoop toch echt dat jullie iets hier aan doen. Als niet voor de vogels dan voor de klantbeleving.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hillegonda B van Schagen 2015-06-30 09:25:00

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik ga lekker shoppen en neem mijn hondje mee, die moet weer gewassen en verzorgt worden en wie weet hebben ze tijd
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Karin Rijkenberg 2015-06-08 19:06:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Prachtig tuincentrum vriendelijk personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Bij Ranzijn Velserbroek ben je aan het juiste adres voor een zeer uitgebreid aanbod op het gebied van wonen, tuinieren en dieren in de omgeving van Ijmuiden, Haarlem en Velsen. Je vindt de openingstijden, contactgegevens en aanvullende informatie via Tuincentrum Overzicht. 

Ranzijn Velserbroek

Bij Ranzijn Velserbroek kun je terecht voor onder andere: 

 • Dierenverzorging
 • Tuinmeubelen
 • Planten
 • Kassen en kweken
 • Tuinonderhoud
 • Woonaccessoires
 • Dierenarts en dierenkliniek

Het assortiment is voor dierenliefhebbers zeer geschikt en Ranzijn is zelfs een tuincentrum en dierenwinkel in 1 te noemen. Het assortiment biedt voor ieder wat wils en heeft daarnaast ook kwalitatieve dierenverzorging hoog in het vaandel staan.

Ranzijn dierenarts Velserbroek

Bij Ranzijn Velserbroek is er ook een volledig uitgeruste dierenkliniek, waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen voor jouw huisdier. Je kunt hier onder andere terecht voor inentingen, preventief advies, operaties en onderzoek van honden en katten, maar ook voor de behandeling van knaagdieren, vogels en reptielen. Je kunt gebruik maken van het inloopspreekuur, maar het is ook mogelijk om een consult in te plannen. 

Ranzijn Velserbroek openingstijden

Ranzijn Velserbroek is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je hier terecht van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is Ranzijn Velserbroek geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zondag kun je hier terecht van 10.00 uur tot 17.00 uur. Andere afwijkende openingstijden vind je via de informatie pagina op Tuincentrum Overzicht. 

Ranzijn Tuin & Dier Velserbroek

Ranzijn Tuin & Dier Velserbroek is de ideale locatie voor liefhebbers van zowel dieren als tuinieren. Allerlei benodigdheden voor optimaal tuinonderhoud vind je hier, evenals dierenverzorging en zelfs een dierenkliniek. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de honden wasstraat en de trimsalon. De laatste aanbiedingen van Ranzijn vind je via de folderpagina van Tuincentrum Overzicht, zo kun je profiteren van mooie aanbiedingen en scherpe kortingen!