Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 21:00
 • Di09:00 - 21:00
 • Wo09:00 - 21:00
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo10:00 - 17:00

Ranzijn Tuin & Dier Amersfoort
(1) recensie

Logo Ranzijn Tuin & Dier Amersfoort

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Amersfoort

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Ren√© 02-09-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer vriendelijk personeel en snel langs kassa. leuke weekend aanbiedingen. Top winkel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Ranzijn Tuin & Dier Amersfoort?

Bezoek Ranzijn Amersfoort voor het beste voor je huisdier, bekijk de tuinmeubelen en woonaccessoires, en vraag de medewerkers voor advies om je planten zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Breng ook eens een bezoekje aan de Ranzijn dierenarts in Amersfoort. In de dierenkliniek kun je je huisdier laten vaccineren, of gewoon voor een check-up langsbrengen. Op deze pagina vind je meer informatie over het tuincentrum, waaronder het telefoonnummer en het adres van Ranzijn Amersfoort.

Ranzijn Amersfoort openingstijden

Ranzijn Tuin & Dier Amersfoort is doordeweeks tot wel 21.00 uur geopend, ook de dierenkliniek. Ranzijn Amersfoort heeft ook iedere zondag koopzondag. Bekijk de uitgebreide Ranzijn openingstijden in Amersfoort bovenaan deze pagina. Afwijkende openingstijden rond de feestdagen worden ook vermeld op deze pagina, of raadpleeg de website voor alle actuele Ranzijn openingstijden in Amersfoort. Met Eerste Paasdag en Eerste Pinksterdag kan Ranzijn Amersfoort bijvoorbeeld gesloten zijn.

Ranzijn Amersfoort contact

Het Ranzijn Amersfoort adres is De Zonnecel 15 en bevindt zich in het noordoosten van Amersfoort. Het tuincentrum bereik je via de A28 vanuit Utrecht of vanaf de A1 vanuit Apeldoorn en Amsterdam. Reken ongeveer 25 minuten om het tuincentrum te bereiken als je met het openbaar vervoer gaat vanaf station Amersfoort. Eerst even contact met Ranzijn Amersfoort voordat je een bezoek brengt? Het Ranzijn Amersfoort telefoonnummer is 033-472 6040.

Ranzijn dierenarts in Amersfoort

Voor de gezondheid van je huisdier ben je bij Ranzijn Amersfoort op de juiste plek. In de dierenpraktijk bevindt zich onder andere een operatiekamer, opnameruimte en röntgenapparatuur. Bij Ranzijn Amersfoort zijn gekwalificeerde dierenartsen aanwezig. Kom voor een korte behandeling of maak een afspraak als er meerdere klachten zijn.

Bij de Ranzijn Amersfoort dierenarts worden behandelingen gedaan voor allerlei huisdieren:

 • Honden;
 • Katten;
 • Knaagdieren;
 • Fretten;
 • Vogels

Denk aan vaccinaties, operaties, wondonderzoek en het knippen van nagels. Plan een afspraak in via de website of ga langs bij het inloopspreekuur van Ranzijn Amersfoort. Houd er wel rekening mee dat er wachttijden kunnen zijn. Het inloopspreekuur is elke dinsdagavond en donderdagavond, of ga langs in het weekend tussen 13.00 en 15.00 uur.

Ranzijn Amersfoort trimsalon

Verwen je hond ook eens in de trimsalon of in de hondenwasstraat van Ranzijn Amersfoort. Je kunt je hond laten wassen en/of knippen door gediplomeerde trimmers. Het wassen van je viervoeter kun je ook zelf doen in de wasstraat in een speciaal hondenbad, dit kan een half uur voordat het tuincentrum Ranzijn Amersfoort sluit. Ook voor tips voor het verzorgen van de vacht van je hond kun je terecht bij de trimmers van Ranzijn Amersfoort.

Ranzijn Amersfoort folder

Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en acties van Ranzijn Amersfoort via de folder. Deze komt iedere twee weken uit en plaatsen wij op onze folderpagina. De folder van Ranzijn Amersfoort staat vol met kortingen op hondenvoer, kattenvoer, kamerplanten, potterie en barbecues. Op de website en op Facebook plaatst Ranzijn extra acties die alleen via de website geldig zijn. Je kunt je bestellingen ook thuis laten bezorgen, bij bestellingen boven de 60 euro betaal je geen verzendkosten.

Ranzijn Amersfoort vacatures

Bij Ranzijn Ruin & Dier Amersfoort zijn altijd functies beschikbaar, bekijk hiervoor de vacaturepagina met de vacatures bij Ranzijn Amersfoort. Je kunt terecht in het tuincentrum zelf, in de dierenartspraktijk, of in het servicecentrum. Ga aan de slag als hulpkracht of kassamedewerker. Het is ook mogelijk om stage te lopen bij Ranzijn Amersfoort.

Ranzijn Amersfoort Kerst

Met Kerst tovert Ranzijn Amersfoort het tuincentrum weer om tot waar kerstparadijs. Kies je kerstboom uit in het tuincentrum, er zijn zowel echte als kunstkerstbomen in het assortiment, en doe inspiratie op tussen de kerstslingers en kerstverlichting. Ieder jaar staat er ook een oliebollenkraam bij Ranzijn Amersfoort met heerlijke oliebollen, donuts en appelflappen!