Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ranzijn Tuin & Dier Alkmaar

Omval 55
Alkmaar, 1812NA

072-5402176klantenservice@ranzijn.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier in Alkmaar? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in Alkmaar is een veelzijdig tuincentrum in de provincie Noord-Holland. Ranzijn is meer dan een tuincentrum want ook voor dierenartikelen en deskundig advies op dat gebied bent u op het juiste adres. Hieronder treft u de openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier in Alkmaar aan. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Alkmaar.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Alkmaar?
 • Maandag09:00 - 21:00
 • Dinsdag09:00 - 21:00
 • Woensdag09:00 - 21:00
 • Donderdag09:00 - 21:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Patrick  2022-08-07 01:20:06

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ondanks ik het jammer vind dat ik zondag niet gezellig kan komen kijken geef ik jullie zeker 5 sterren voor de kennis en het aardige persooneel vriendelijke gesprekken ik kom zeker snel weer langs kijken er echt uit naar die dagen groetje patrick
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mw. R. 2013-03-29 23:07:22

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Grote dierenafdeling, goede planten. Alleen weinig sfeerartikelen, tuinmeubelen etc. Ook erg streng als het om vissen gaat. Mijn vriendin had 4 visjes gekocht waarvan er bij thuiskomt twee dood in het zakje zaten. De derde stierf dezelfde avond nog. Kreeg geen vergoeding omdat ze de dode visjes had weggegooid. Deze had ze blijkbaar moeten bewaren en in een zakje mee moeten nemen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mw. verduin 2013-02-18 12:50:25

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

een geweldig uitgebreid tuincentrum goede planten voor binnen en buiten en alles wat erbij hoort maar ook van alles voor dieren en zelfs een dierenarts parkeren is nooit een probleem het personeel vriendelijk en altijd bereid te helpen heb zitten denken voor een puntje van kritiek maar kan het echt niet bedenken .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Ranzijn Tuin & Dier Alkmaar heeft niet alleen de handigste en leukste dierbenodigdheden, maar ook alles voor in de tuin en in huis. Bij Ranzijn Alkmaar vind je ook een dierenkliniek met opgeleid personeel. Ga eens langs bij de trimsalon en de hondenwasstraat, waar je zelf je hond kunt wassen. Lees verder voor uitgebreide openingstijden van Ranzijn in Alkmaar, het Ranzijn Alkmaar telefoonnummer en meer over het tuincentrum.

Openingstijden Ranzijn Alkmaar

Ranzijn Alkmaar is niet alleen elke dag geopend, de openingstijden van Ranzijn Alkmaar zijn ook erg ruim, je kunt elke werkdag tot 21.00 uur het tuincentrum bezoeken. Op zondag sluit Ranzijn Alkmaar om 17.00 uur. Houd de website in de gaten voor de Ranzijn openingstijden in Alkmaar rond de feestdagen. Zo weet je precies of je ook een bezoek aan Ranzijn Alkmaar kunt brengen met de Paasdagen of rond Kerst.

Contact Ranzijn Alkmaar

Ranzijn Alkmaar is gevestigd aan de Omval 55. Het tuincentrum is direct te bereiken vanaf de snelweg, de A9, met ruime parkeergelegenheid. Vanuit het centrum van Alkmaar is het ongeveer 10 minuten met de fiets, of neem de bus vanaf het station, dan is het vanaf de laatste halte nog wel 8 minuten lopen. Wil je contact opnemen met het tuincentrum? Het Ranzijn Alkmaar telefoonnummer is 072-540 2176.

Ranzijn Alkmaar folder

Elke twee weken brengt Ranzijn Alkmaar een nieuwe folder uit, met grootse kortingen op onder andere kamerplanten en tuinmeubelen, maar vooral op handige voordeelverpakkingen van onder andere hondenvoer en kattenbakkorrels! Bekijk de actuele folder van Ranzijn Alkmaar op de folderpagina. Ook op de website staat altijd een overzicht van actuele aanbiedingen bij Ranzijn. Bestel je een voordeelverpakking via de website? Dan kan Ranzijn Alkmaar dit ook bij je thuis bezorgen. Vanaf een bepaald bedrag betaal je geen verzendkosten! Volg Ranzijn ook via Facebook en Instagram voor winacties en nog meer kortingen.

Dierenarts Ranzijn Alkmaar

Ranzijn Alkmaar staat natuurlijk bekend om zijn dierenartspraktijk. De Ranzijn dierenarts in Alkmaar is vakkundig en biedt allerlei behandelingen voor je huisdier.

Je kunt terecht bij de Ranzijn Alkmaar dierenarts voor:

 • Vaccinaties voor honden en katten;
 • Vaccinaties voor puppies en kittens;
 • Nagels knippen;
 • Operaties en onderzoek;
 • Inentingen.

Alle huisdieren zijn welkom: van honden en katten tot vogels en reptielen. Maak via de website een afspraak of breng een bezoek aan het Ranzijn Alkmaar inloopspreekuur voor korte consulten. Bij Ranzijn Alkmaar is het inloopspreekuur elke dinsdagavond en donderdagavond. Ook in het weekend kun je terecht van 13.00 tot 15.00 uur. Heb je een uitgebreidere vraag? Maak dan een aparte afspraak zodat de dierenarts genoeg tijd kan nemen voor je huisdier, bovendien hoef je dan niet te wachten.

Ranzijn Alkmaar vacatures

Ranzijn Alkmaar is een groeiende organisatie en altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je groene vingers of zou je graag als dierenarts bij Ranzijn Alkmaar willen werken? Bekijk de vacaturepagina met alle vacatures bij Ranzijn Alkmaar. Solliciteer voor een functie als afdelingshoofd of hulpkracht of ga voor een stageplek. Ook voor mensen met een marketing- of ICT-achtergrond is er plek bij tuincentrum Ranzijn Alkmaar, bij het servicecentrum of het logistiek centrum.

Ranzijn Alkmaar Kerst

Rond kerst is het extra genieten om een bezoek te brengen aan Ranzijn Alkmaar. Het tuincentrum is volledig in de kerstsfeer gestoken. Kies je eigen kerstboom uit, versier hem met prachtige kerstslingers en kerstballen, en volg een workshop bij Ranzijn om je eigen kerstdecoratie te maken! Houd vooral de Ranzijn Alkmaar folder in de gaten voor hoge kortingen rond de Kerst, op deze manier wordt Kerst nog leuker. Het is helaas niet meer mogelijk om bij Ranzijn vuurwerk in Alkmaar te bestellen, maar er zijn genoeg lampjes en versieringen te vinden bij Ranzijn Alkmaar om voor een onvergetelijk uiteinde te zorgen!