Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo10:00 - 17:00
Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel

Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel
(2) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel
  • Grote parkeerplaats

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

C. Glas 28-01-2016

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Als je een plant of iets voor je dieren nodig hebt kun je hier echt wel slagen. Maar over de service en bejegening van het personeel is een ander verhaal. Zoooo onvriendelijk en intimiderend heb ik nog nooit ergens meegemaakt. Zelfs niet in Frankrijk. Dit sloeg werkelijk alles. Ik ben ook van plan hier nooit meer te komen tenzij die medewerkster er niet meer werkt. Kleine kinderen pesten en volwassenen vernederen en dan ook nog veel te veel aanslaan op de kassa. Het spijt me maar het zit zo hoog dat de mond op mond reclame geen positief iets zal zijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

mevrouw G.van Velzen-Gruisinga 05-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sint was blij verrast vorige week bij Ranzijn daar stonden mooie amarillis voor in de vaas voor maar een eurootje en hij dacht die zijn voor mijn nu een week later staan ze in zijn kamer nog fris en mooi te wezen dus lieve mensen voor een goedkoop bloemetje moet je bij ranzijn wezen de sint wenst alle mensen bij ranzijn fijne sint nicolaas en gezellige feestdagen en weer van die mooie acties in het nieuwe jaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel

Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bovenkarspel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bovenkarspel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel draaien: 0228-518537. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Bovenkarspel is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!