Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 21:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00 Nu open!
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo10:00 - 17:00
Ranzijn Tuin & Dier Sneek

Ranzijn Tuin & Dier Sneek
(1) recensie

Logo Ranzijn Tuin & Dier Sneek
  • Grote parkeerplaats

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Sneek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

w.rozenberg 07-12-2011

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een hele fijne winkel waar je heel erg lang in rond kan dwalen. Alles wat je zoekt is hier te vinden en je wordt hier ook altijd heel netjes te woord gestaan en ontzettend goed geholpen. Maar wat nog veel belangrijker is is dat de uitstraling van de winkel heel erg prettig is praktisch ingedeeld en de winkel wordt heel netjes gehouden. Ook hoef je nooit onnodig lang bij de kassa te wachten. Kortom mijn perfecte t(h)ui(s)ncentrum waar ik even lekker mezelf kan zijn en heerlijk kan shoppen vooral in deze gezellige maand!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Ranzijn Tuin & Dier Sneek?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Sneek

Ranzijn Tuin & Dier Sneek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sneek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Sneek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sneek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Sneek draaien: 0515-423474. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Sneek is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!