Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo10:00 - 17:00

Ranzijn Tuin & Dier Delft
(4) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Delft

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Delft

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

A Huijgens 27-02-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat een prachtig en ruim opgezet tuincentrum. Netjes en schoon. Geweldige dierenafdeling met apotheen en dokter. Geweldig
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andeweg 31-07-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vriendelijke mensen, lekker ruim opgezet, ruime sortering en gelukkig niet zoveel meubels en ander spul wat niet in een tuincentrum thuis hoort, ook onze papegaai vind het leuk bij jullie. Kortom leuk en gezellig om naar toe te gaan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Aad 29-03-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geheel nieuw tuincentrum met veel keus in binnen en buiten planten. Leuke en mooie spullen voor in de tuin zoals tuindoeken ,beelden, windlichten en grote en kleine buddha's. Veel keus in diverse bomen, en dat alles voor een hele betaalbare prijs. Daarnaast hebben ze ook een grote keus in dieren benodigdheden zelfs een honden wasstraat waar je de hond kunt laten wassen terwijl u in het restaurantje iets eet of drink ,of dat u zelf de hond wilt wassen zonder een hoop rommel thuis .En als je er toch bent kun je gelijk je huisdier laten inenten bij de dierenarts en een mooi bloemetje voor thuis meenemen bij de bloemenstal. Dus kort samengevat het is een aanrader om zeker een keer te gaan kijken
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Artur van Uunen 06-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Op een regenachtige dag naar het tuincentrum vanuit Rotterdam naar Delft waar we altijd komen. Aangekomen op de grote parkeerplaats viel onze mond open van verbazing. Een geheel ander tuincentrum met een keurig versierde ingang, bij binnenkomst was de verbazing nog groter, een prachtig ingerichte hal met prima verse tuin- en kamerplanten en een zeer groot assortiment aan allerlei artikelen op tuin gebied. Ook verderop het huis en woning assortiment is bijzonder groot, dit alles voor aantrekkelijke prijzen. De dierenafdeling met het onderzoekcentrum waar de dierenarts en apotheek zijn ondergebracht is bijzonder. Op de afdeling met de levende have, konijnen, vissen en vogels is het gezellig rondlopen . Ook hier zijn de prijzen aantrekkelijk. Vergeet de opgeknapte koffiebar niet met het aantrekkelijke terras. Al met al is dit tuincentrum een aanwinst en prima om daar de tuin en woonaankopen te doen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Delft?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Delft

Ranzijn Tuin & Dier Delft is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Delft, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Delft is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Delft? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Delft draaien: 015 257 06 25. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Delft is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!