Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo12:00 - 17:00
Ranzijn de Bilt

Ranzijn de Bilt
(2) recensies

Logo Ranzijn de Bilt
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Reviews Ranzijn de Bilt

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

louise prentice 05-01-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prettig om te winkelen,leuke aanbiedingen,en redeljk groot assortiment.Uitstekende Service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marina 29-11-2015

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi groot tuincentrum met veel verschillende soorten planten. Ook fijn dat ze een afdeling hebben voor dieren en zelfs een interne dierenarts. Het personeel is vriendelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn de Bilt?

Meer over Ranzijn de Bilt

Ranzijn de Bilt is een tuincentrum dat u kunt vinden op in De Bilt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn de Bilt is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in De Bilt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn de Bilt draaien: 030-2203019. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn de Bilt is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!