Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ranzijn de Bilt

Universiteitsweg 2
De Bilt, 3732HX

030-2203019klantenservice@ranzijn.nl

Beoordeling

Tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in De Bilt is een veelzijdig tuincentrum in de provincie Utrecht! De naam van het tuincentrum verklapt het eigenlijk al, Ranzijn is meer dan een tuincentrum alleen want ook voor dierenartikelen en deskundig advies op dat gebied zit u hier goed! De openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier in De Bilt treft u hieronder aan maar vergeet niet eerst een kijkje te nemen in de reclamefolder van Tuincentrum Ranzijn! Heeft u geen tijd voor een bezoekje aan de winkel dan kunt u ook terecht in de webwinkel van Ranzijn Tuin &  Dier. Hier vindt u een ruim aanbod tuinartikelen en dierenbenodigdheden online.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Ranzijn de Bilt?
 • Maandag09:00 - 21:00
 • Dinsdag09:00 - 21:00
 • Woensdag09:00 - 21:00
 • Donderdag09:00 - 21:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

louise prentice 2017-01-05 11:23:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prettig om te winkelen,leuke aanbiedingen,en redeljk groot assortiment.Uitstekende Service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Marina 2015-11-29 08:54:00

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi groot tuincentrum met veel verschillende soorten planten. Ook fijn dat ze een afdeling hebben voor dieren en zelfs een interne dierenarts. Het personeel is vriendelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Ranzijn de Bilt is een filiaal waar je terecht kunt voor vele artikelen voor huis en tuin. Ranzijn tuin & dier heeft maar liefst 15 vestigingen waarvan ieder filiaal een tuincentrum en dierenspeciaalzaak is. De 4 kernwaarden van Ranzijn tuin & dier zijn: kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak. Bij de vestiging in De Bilt kun je 7 dagen terecht voor vele diverse artikelen voor huis, tuin en dier!

Openingstijden Ranzijn De Bilt

Ranzijn is maar liefst 7 dagen per week geopend. Je kunt hier elke dag terecht en het is maar liefst iedere zondag koopzondag. Van maandag tot en met vrijdag is het tuincentrum geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is Ranzijn de Bilt geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

Ranzijn dierenarts De Bilt

Bij deze Ranzijn vestiging in De Bilt kunt je terecht voor jouw huisdierbenodigdheden én er is een dierenartspraktijk aanwezig. Je kunt hier terecht voor spreekuren en behandelingen, waarvoor je gemakkelijk online een afspraak kunt inplannen. Er zijn inloopspreekuren waar je terecht kunt, of je kunt uiteraard contact opnemen met de vestiging om een consult in te plannen. 

Ranzijn tuin & dier De Bilt

Ranzijn De Bilt heeft een zeer divers assortiment. Je kunt hier terecht voor:

 • Dierverzorging
 • Tuinmeubelen
 • Planten
 • Tuininrichting
 • Planten en kweken
 • Tuingereedschap
 • Dierenartspraktijk (dierenarts consult, trimsalon en hondenwasstraat)

Je weet bij de Ranzijn filialen zeker dat je niet alleen de beste artikelen hebt voor jouw tuin, maar ook voor jouw huisdieren. Zo heb je het beste van 2 werelden in 1 winkel. Daarnaast kun je het assortiment ook online bestellen in de webshop! Indien je twijfelt over bepaalde producten of de verzorging van jouw huisdieren, zijn er altijd specialisten aanwezig die je om advies kunt vragen. 

Ranzijn de Bilt vacatures

Je vindt de laatste vacatures via onze website. Wil je bij Ranzijn Tuin & Dier aan de slag? Bekijk de vacaturepagina en vind een geschikte vacature. Er wordt regelmatig gezocht naar nieuwe medewerkers voor zowel in de winkel als logistiek, maar ook voor de klantenservice en de dierenkliniek. De mogelijkheden zijn zeer divers bij Ranzijn tuin & dier!

Ranzijn De Bilt trimsalon

Als onderdeel van de dierenservices kun je bij Ranzijn de Bilt zelf jouw hond wassen in de hondenwasstraat. Je vindt daar alle benodigdheden voor een heerlijke wasbeurt. Het is ook mogelijk om jouw huisdieren te laten wassen en indien gewenst ook trimmen. Het zelf wassen van jouw hond kan altijd tijdens jouw bezoek aan het tuincentrum, voor het laten wassen en trimmen dien je vooraf een afspraak te maken. Je vindt de contactgegevens van Ranzijn De Bilt via onze pagina. 

Tuincentrum Ranzijn De Bilt

Bij Ranzijn De Bilt kun je terecht voor al jouw benodigdheden voor optimale verzorging voor jouw huisdieren. Daarnaast vind je uiteraard ook een zeer divers aanbod aan tuinartikelen. Ook voor behandeling en consult voor jouw huisdieren kun je terecht bij deze vestiging. Je vindt Ranzijn De Bilt op de Universiteitsweg 2 in De Bilt.