Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 21:00
 • Di09:00 - 21:00
 • Wo09:00 - 21:00
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo10:00 - 17:00

Ranzijn Tuin & Dier Almere
(2) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Almere
 • Rolstoel vriendelijk
 • Grote parkeerplaats

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Almere

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

mir 18-12-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

best een leuk en groot tuincentrum met vooral goed geprijsde planten. jammer van de waardeloze kerstshow,een paar bakken met spullen en dat is het,geen enkele sfeer. ook geen restaurant aanwezig,handig voor wat noodzakelijke dingen maar zeker geen leuk dagje uit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

M.J. Kuiper 24-10-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Groot assortiment voor een leuke betaalbare prijs. Vooral de zomertuingoed en kerstspullen zijn leuk geprijst.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Almere?

Bij Ranzijn Almere kun je terecht voor al jouw benodigdheden voor huis, tuin en dier. Ranzijn is meer dan alleen een tuincentrum, want ook een dierenspeciaalzaak is in iedere vestiging vertegenwoordigd. De 4 kernwaarden van Ranzijn zijn kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak en dit is in iedere vestiging van Ranzijn tuin & dier terug te vinden. In de vestiging in Almere kun je terecht voor onder andere een dier- en tuinafdeling, maar ook voor een dierenpraktijk, trimsalon, hondenwasstraat en hondenschool. 

Ranzijn Almere Buiten

Ranzijn Tuin & Dier is gevestigd in Almere Buiten. Je kunt 7 dagen per week bij deze vestiging terecht voor tuinbenodigdheden en dierenverzorging. Je vindt in het zeer diverse aanbod onder andere:

 • Tuinmeubelen
 • Barbecues
 • Planten

Huisdierenverzorging

Maar ook kun je in de winkel terecht voor de dierenpraktijk, waar je bij het inloopspreekuur terecht kunt. Tevens is er een trimsalon, een hondenwasstraat waar je jouw hond kunt (laten) wassen én een hondenschool. Ranzijn is van alle markten thuis op het gebied van wonen, tuinieren en dierenverzorging.

Dierenarts Ranzijn Almere

Je kunt bij Ranzijn terecht in de dierenkliniek met jouw huisdier. Er zijn vaste inloopspreekuren waar je kunt binnen lopen zonder afspraak, maar het is ook mogelijk om van tevoren een consult in te plannen. Of het nu gaat om het verwijderen van een teek, het geven van vaccinaties of andere kwalen waarmee je naar de dierenarts wilt, bij Ranzijn Almere kun je in ieder geval terecht. Er is ook een trimsalon, maar je hebt ook de gelegenheid om zelf jouw hond te wassen in de hondenwasstraat, inclusief alle benodigdheden. 

Openingstijden Ranzijn Almere

Ranzijn Almere is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je hier terecht van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is Ranzijn Almere geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

Ranzijn Almere vacatures

Ben je op zoek naar de nieuwste vacatures van Ranzijn Almere? Via onze vacaturepagina blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures voor verschillende functies. Zo heeft ook Ranzijn Almere regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies zoals klantenservice, verkoop, logistiek en functies binnen de dierenkliniek. Bekijk welke vacature het beste bij jou past! 

Ranzijn Almere Buiten Contact 

Wil je contact opnemen met de vestiging in Almere Buiten van Ranzijn Tuin & Dier? Je vindt de contactgegevens via onze pagina. Stel jouw vragen, of breng een bezoek aan het tuincentrum. Er zijn verschillende specialisten aanwezig die jouw vragen op het gebied van tuin en dier met veel plezier kunnen beantwoorden.

Bezoek Tuincentrum Ranzijn Almere

Bij Ranzijn kun je alles vinden voor een optimaal onderhoud van jouw tuin én optimale dierenverzorging. Zo hoeft het jouw huisdier en uw planten aan niets te ontbreken, waar je zelf natuurlijk ook erg van kunt genieten. Breng snel een bezoek aan deze vestiging van Ranzijn en je vindt de mooiste artikelen voor een heerlijk buitenleven. Ook is het mogelijk om via de webshop een deel van het assortiment te bestellen, dan hoef je het huis niet eens te verlaten!