Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 21:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00 Nu open!
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zo10:00 - 17:00

Ranzijn Tuin & Dier Almere
(2) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Almere
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Reviews Ranzijn Tuin & Dier Almere

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

mir 18-12-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

best een leuk en groot tuincentrum met vooral goed geprijsde planten. jammer van de waardeloze kerstshow,een paar bakken met spullen en dat is het,geen enkele sfeer. ook geen restaurant aanwezig,handig voor wat noodzakelijke dingen maar zeker geen leuk dagje uit.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

M.J. Kuiper 24-10-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Groot assortiment voor een leuke betaalbare prijs. Vooral de zomertuingoed en kerstspullen zijn leuk geprijst.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Almere?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Almere

Ranzijn Tuin & Dier Almere is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Almere, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Almere is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Flevoland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Almere? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Almere draaien: 036-5370337. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Almere is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!