Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:30
  • Zogesloten

Ranzijn Tuin & Dier Spijk
(1) recensie

Logo Ranzijn Tuin & Dier Spijk

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Spijk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Miranda Heijdra 08-02-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi opgezet tuin centrum met veel keuze, leuke aanbiedingen, makkelijk bereikbaar en veel parkeer ruimte. Grote afdeling voor dier benodigdheden met altijd wel een zeer voordelige aanbieding. Personeel is zeer bekwaam en behulpzaam, kortom genoeg redenen om er vaak te komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Spijk?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Spijk

Ranzijn Tuin & Dier Spijk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Spijk, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Spijk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Spijk? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Spijk draaien: 0183-646310. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Spijk is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!