Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 21:00
 • Di09:00 - 21:00
 • Wo09:00 - 21:00
 • Do09:00 - 21:00
 • Vr09:00 - 21:00
 • Za09:00 - 17:30
 • Zo10:00 - 17:00
Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp
(4) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp
 • Grote parkeerplaats

Recensies Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Vlinder 20-04-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

moet dit gewoon delen met mensen die van hun huisdier houden ben bij de dierenarts onder behandeling met mijn huisdieren, na velen dierenartsen bezocht te hebben ben ik super blij met deze dierenarts artsen met hun hart voor de dieren ze denken hier niet aan het geld maar verplaatsen zich zelf in het dier ze vinden het ondraagbaar dat een huisdier pijn moet hebben terwijl het zo'n mooi en goed leven heeft gehad dat is eigenlijk de waarheid waarom moet je huisdier nog op zijn laatste levensjaar pijn hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan 16-05-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Juwel watten en voer worden tegen belachelijke hoge prijzen verkocht B.v discus advies prijs 35,40 bij ons 32,40 de concurrenten om de hoek verkopen ze voor 27,40 We betaald de verbouwing, ik niet meer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ed 08-12-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

er is genoeg te vinden voor tuin huis en dier is toch perfect dus daarom lekker naar ranzijn
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

schouten 07-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

vriendelijk personeel .waar je ook wat aan kan vragen en je dan ook echt helpen dat als ik zelfs met een plantje uit eigen tuin kom om te vragen wat het voor een plantje is hier advies over krijg. leuk de afprijs tafel met buiten planten. voldoende parkeerplaatsen. en niet zo overdreven groot tuincentrum. kan er terecht voor de planten en mijn huisdier. laatst ook lekker koffie gedronken. alles staat lekker overzichtelijk ook is het leuk de fruitkraam die buiten staat . kortom een echt leuk tuincentrum voor mij. ik vind het ook erg fijn nu ik voor de kerstbomen kom deze binnen kan uitzoeken en niet buiten in de kou of regen sta.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp?

Ranzijn Leiderdorp is de ideale vestiging voor liefhebbers van huis, tuin en dier. Je vindt hier de meest uiteenlopende artikelen op het gebied van tuinonderhoud en buitenleven, maar ook kwalitatieve dierenverzorging én zelfs woonaccessoires en interieurartikelen. Daarnaast is er altijd vakkundig personeel aanwezig om je te helpen en meer informatie te bieden indien gewenst. Er is zelfs een dierenkliniek waar je terecht kunt voor consults en dergelijke, zo biedt Ranzijn Leiderdorp voor ieder wat wils!

Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Bij Ranzijn Leiderdorp vind je onder andere:

 • Tuingereedschap
 • Tuinplanten
 • Barbecues
 • Woonaccessoires
 • Dierenartikelen

En nog vele andere artikelen op het gebied van huis, tuin en dier. Zo kun je hier alles vinden voor een mooie en goed onderhouden tuin, maar ook voor een sfeervol en gezellig huis. Daarnaast vind je alle artikelen voor het verzorgen van jouw huisdieren en is er een dierenkliniek voor consults met de dierenarts. 

Openingstijden Ranzijn Leiderdorp

Ranzijn Leiderdorp is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je hier terecht van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is Ranzijn Leiderdorp geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de dierenkliniek kun je zowel terecht voor inloop spreekuren als voor consults op afspraak. Er is tevens een trimsalon en een hondenwasstraat waar je terecht kunt op afspraak. 

Folder Ranzijn Leiderdorp

Wil je op de hoogte blijven van scherpe aanbiedingen en speciale acties van Ranzijn Leiderdorp? Via Tuincentrum Overzicht blijf je wekelijks op de hoogte van nieuwe folders en aanbiedingen, waardoor je geen kortingen hoeft te missen.

Ranzijn dierenarts Leiderdorp

Bij Ranzijn Leiderdorp vind je een volwaardige dierenkliniek met gekwalificeerd personeel. Ook is er een trimsalon en een hondenwasstraat, waar je je hond kunt (laten) trimmen en wassen. Voor kleine vragen kun je altijd terecht op het inloopspreekuur en anders is het altijd mogelijk om een consult in te plannen.