Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Hoogmadeseweg 60-A
Leiderdorp, 2351CV

071-5812385klantenservice@ranzijn.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in Leiderdorp? Dan bent u hier op het goede adres! Ranzijn Tuin & Dier in Leiderdorp is een veelzijdig tuincentrum en heeft naast alles voor uw tuin ook een grote keuze dierenartikelen en verzorgingsartikelen in het assortiment. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan Ranzijn Tuin & Dier in Leiderdorp? Deel uw ervaring en schrijf op deze pagina uw recensie! De openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier in Leiderdorp treft u hieronder aan. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Leiderdorp.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp?
 • Maandag09:00 - 21:00
 • Dinsdag09:00 - 21:00
 • Woensdag09:00 - 21:00
 • Donderdag09:00 - 21:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Vlinder 2017-04-20 16:16:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

moet dit gewoon delen met mensen die van hun huisdier houden ben bij de dierenarts onder behandeling met mijn huisdieren, na velen dierenartsen bezocht te hebben ben ik super blij met deze dierenarts artsen met hun hart voor de dieren ze denken hier niet aan het geld maar verplaatsen zich zelf in het dier ze vinden het ondraagbaar dat een huisdier pijn moet hebben terwijl het zo'n mooi en goed leven heeft gehad dat is eigenlijk de waarheid waarom moet je huisdier nog op zijn laatste levensjaar pijn hebben
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jan 2016-05-16 18:16:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Juwel watten en voer worden tegen belachelijke hoge prijzen verkocht B.v discus advies prijs 35,40 bij ons 32,40 de concurrenten om de hoek verkopen ze voor 27,40 We betaald de verbouwing, ik niet meer
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

ed 2014-12-08 13:22:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

er is genoeg te vinden voor tuin huis en dier is toch perfect dus daarom lekker naar ranzijn
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Ranzijn Leiderdorp is de ideale vestiging voor liefhebbers van huis, tuin en dier. Je vindt hier de meest uiteenlopende artikelen op het gebied van tuinonderhoud en buitenleven, maar ook kwalitatieve dierenverzorging én zelfs woonaccessoires en interieurartikelen. Daarnaast is er altijd vakkundig personeel aanwezig om je te helpen en meer informatie te bieden indien gewenst. Er is zelfs een dierenkliniek waar je terecht kunt voor consults en dergelijke, zo biedt Ranzijn Leiderdorp voor ieder wat wils!

Ranzijn Tuin & Dier Leiderdorp

Bij Ranzijn Leiderdorp vind je onder andere:

 • Tuingereedschap
 • Tuinplanten
 • Barbecues
 • Woonaccessoires
 • Dierenartikelen

En nog vele andere artikelen op het gebied van huis, tuin en dier. Zo kun je hier alles vinden voor een mooie en goed onderhouden tuin, maar ook voor een sfeervol en gezellig huis. Daarnaast vind je alle artikelen voor het verzorgen van jouw huisdieren en is er een dierenkliniek voor consults met de dierenarts. 

Openingstijden Ranzijn Leiderdorp

Ranzijn Leiderdorp is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je hier terecht van 9.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag is Ranzijn Leiderdorp geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de dierenkliniek kun je zowel terecht voor inloop spreekuren als voor consults op afspraak. Er is tevens een trimsalon en een hondenwasstraat waar je terecht kunt op afspraak. 

Folder Ranzijn Leiderdorp

Wil je op de hoogte blijven van scherpe aanbiedingen en speciale acties van Ranzijn Leiderdorp? Via Tuincentrum Overzicht blijf je wekelijks op de hoogte van nieuwe folders en aanbiedingen, waardoor je geen kortingen hoeft te missen.

Ranzijn dierenarts Leiderdorp

Bij Ranzijn Leiderdorp vind je een volwaardige dierenkliniek met gekwalificeerd personeel. Ook is er een trimsalon en een hondenwasstraat, waar je je hond kunt (laten) trimmen en wassen. Voor kleine vragen kun je altijd terecht op het inloopspreekuur en anders is het altijd mogelijk om een consult in te plannen.