Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Ranzijn Tuin & Dier Zaandam

Kleine Tocht 19
Zaandam, 1507 CB

075-6178244klantenservice@ranzijn.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier Zaandam? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in Zaandam is een veelzijdig tuincentrum in Noord-Holland! De naam van het tuincentrum verklapt het eigenlijk al, Ranzijn is meer dan een tuincentrum alleen want ook voor dierenartikelen en deskundig advies op dat gebied zit u hier ook goed! De openingstijden van Ranzijn Tuin & Dier in Zaandam treft u hieronder aan. Heeft u een leuke ervaring met dit tuincentrum in Noord-Holland, schrijf dan een leuke recensie. Heeft Ranzijn in Zaandam geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Zaandam.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Zaandam?
 • Maandag09:00 - 21:00
 • Dinsdag09:00 - 21:00
 • Woensdag09:00 - 21:00
 • Donderdag09:00 - 21:00
 • Vrijdag09:00 - 21:00
 • Zaterdag09:00 - 17:30
 • Zondag10:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Sander 2021-09-06 15:25:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Fijn tuincentrum met een goed assortiment.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

cindy 2013-05-05 09:43:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Jammer dat negatieve beoordelingen niet worden geplaatst, dit zal dus ook weer niet geplaatst worden. Ik kom e in elk geval niet meer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Toby 2013-05-05 09:36:04

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik ben dit jaar een aantal x naar Ranzijn Zaandam geweest, ik vind het triest hoe slecht en duur het assortiment is geworden tov vorige jaren. Ik probeerde tot 2 x aan toe een stamroos te kopen; deze zitten echter VOLLEDIG bedekt met luizen ook 2 weken na doorgeven nog. Prijzen staan vaak niet vermeld en je zoekt je ongans naar winkelpersoneel, die dan ook weer eerst moeten gaan bellen, erg tijdrovend! De 1- jarigen zijn van slechte kwaliteit dit jaar en erg ééntonig, heel jammer. Verder is het assortiment kattenvoer niet meer wat het is en dus lijkt het mij zinloos om terug te keren naar dit tuincentrum waar ik normaal al mijn tuinbenodigheden kocht. Sterk minpunt is ook dat er meestal maar 1 kassa open is, waardoor je ZEER lang in de rij staat! JAMMER dat ranzijn Zaandam niet meer voor kwaliteit staat.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena

Ranzijn Zaandam is één van de 15 vestigingen van Ranzijn. Bij Ranzijn tuin & dier Zaandam kun je niet alleen terecht voor tuinartikelen en dierbenodigdheden, maar deze vestiging heeft ook een eigen dierenartspraktijk, trimsalon en hondenwasstraat. Zo kun je tijdens je bezoek aan Tuincentrum Ranzijn Zaandam bij de dierenarts ook even je hond of kat langsbrengen voor een check-up. Op deze pagina vind je onder andere de openingstijden van Ranzijn Zaandam en het telefoonnummer van Ranzijn Zaandam.

Ranzijn Zaandam Openingstijden

Alle openingstijden van Ranzijn Zaandam staan bovenaan deze pagina, maar hier geven we een kort overzicht. Ranzijn Zaandam is elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur geopend. Op zondag gaat Ranzijn Zaandam om 10.00 uur open! Tuincentrum Zaandam Ranzijn heeft dus elke doordeweekse dag koopavond en elke zondag koopzondag. Op de website van Ranzijn Zaandam en op deze pagina vind je afwijkende openingstijden van Ranzijn Zaandam rond de feestdagen. Zo is Ranzijn Zaandam beide Paasdagen geopend en ook op Koningsdag.

Adres Ranzijn Zaandam

Het adres van Ranzijn Zaandam is Kleine Tocht 19 en ligt aan de rand van Zaandam, waardoor het tuincentrum prima te bereiken is vanaf het centrum van Zaandam. Met het openbaar vervoer kun je naar station Zaandam reizen en vanaf daar de bus nemen. Ook met de fiets bereik je Ranzijn tuin & dier Zaandam vanaf het centrum binnen 10 minuten. Vragen voor het tuincentrum? Je kunt Ranzijn Zaandam bereiken op het telefoonnummer 075-617 8244.

Ranzijn Zaandam folder

De folder van Ranzijn Zaandam staat altijd vol met aanbiedingen op tuinplanten, potten en dierbenodigdheden zoals kattenvoer en hondenvoer. Zo kun je altijd voordelig inslaan, ook via de website! Plaats je een zware bestelling hondenvoer? Dan bezorgt Ranzijn de zakken gewoon aan huis. Bekijk de folder van Ranzijn Zaandam op onze folderpagina, deze wordt elke twee weken bijgewerkt. Volg je Ranzijn al op Facebook en Instagram? Hier komen regelmatig leuke winacties en evenementen voorbij, zoals filmavonden.

Ranzijn Dierenarts Zaandam

Ook bij Ranzijn Zaandam is er een dierenartspraktijk aanwezig. Bij de dierenarts Ranzijn Zaandam kun je terecht voor onder andere:

 • Algemene controle,
 • het inenten van je huisdier,
 • nagels laten knippen,
 • vaccinaties.

Er worden bij Ranzijn vet Zaandam ook operaties uitgevoerd voor honden en katten. Ook vogels, knaagdieren en reptielen zijn welkom! Via de website kun je een afspraak maken. Iedere dinsdag- en donderdagavond is er een inloopspreekuur van 18.00 tot 19.30 uur voor kleinere problemen die maximaal 10 minuten duren. In het weekend is het inloopspreekuur van 13.00 tot 15.00 uur.

Ranzijn Zaandam trimsalon en hondenwasstraat

Bij Ranzijn tuin & dier Zaandam kun je niet alleen terecht voor de gezondheid van je hond, maar ook voor de verzorging van zijn vacht! Je kunt je viervoeter wassen in de hondenbaden en een trimster je huisdier laten trimmen, maak hiervoor wel eerst een afspraak via de website. Het wassen van de hond kan tot een halfuur voor sluitingstijd.

Ranzijn Zaandam vacature

Zie je jezelf al werken in de winkel of de dierenartspraktijk van Ranzijn Zaandam? Bekijk dan de vacaturepagina, hier vind je een overzicht met alle vacatures bij Ranzijn Zaandam, voor bijvoorbeeld hulpkrachten of dierenartsen. Er zijn ook vacatures beschikbaar in het servicecentrum in Alkmaar of het logistiek centrum bij Aalsmeer en Uithoorn, waaronder voor logistiek medewerkers. Ook zijn er leerzame stageplekken beschikbaar!

Ranzijn Zaandam Kerst

Bij Ranzijn Zaandam kun je ieder jaar terecht voor een mooi assortiment aan potgekweekte kerstbomen, en kunstkerstbomen. Ga je dit jaar weer voor een echte Nordmannspar met zachte naalden? Of lijkt een kunstkerstboom je toch handiger? Natuurlijk kun je er ook terecht voor de leukste kerstdecoratie, waaronder kerstverlichting, kerstslingers en kerstballen. Laat je onderdompelen in de kerstsfeer en doe inspiratie op voor je eigen kerst.