Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00:00 tot 21:00:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00:00 - 21:00:00 Nu open!
  • Di09:00:00 - 21:00:00
  • Wo09:00:00 - 21:00:00
  • Do09:00:00 - 21:00:00
  • Vr09:00:00 - 21:00:00
  • Za09:00:00 - 17:30:00
  • Zo10:00:00 - 17:00:00
Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad

Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad
(5) recensies

Logo Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad
  • Grote parkeerplaats

Reviews Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

cindy 05-05-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Jammer dat negatieve beoordelingen niet worden geplaatst, dit zal dus ook weer niet geplaatst worden. Ik kom e in elk geval niet meer.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Toby 05-05-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben dit jaar een aantal x naar Ranzijn Zaandam geweest, ik vind het triest hoe slecht en duur het assortiment is geworden tov vorige jaren. Ik probeerde tot 2 x aan toe een stamroos te kopen; deze zitten echter VOLLEDIG bedekt met luizen ook 2 weken na doorgeven nog. Prijzen staan vaak niet vermeld en je zoekt je ongans naar winkelpersoneel, die dan ook weer eerst moeten gaan bellen, erg tijdrovend! De 1- jarigen zijn van slechte kwaliteit dit jaar en erg ééntonig, heel jammer. Verder is het assortiment kattenvoer niet meer wat het is en dus lijkt het mij zinloos om terug te keren naar dit tuincentrum waar ik normaal al mijn tuinbenodigheden kocht. Sterk minpunt is ook dat er meestal maar 1 kassa open is, waardoor je ZEER lang in de rij staat! JAMMER dat ranzijn Zaandam niet meer voor kwaliteit staat.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

yvonne de groot 10-01-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een prettige zaak om lekker op je gemak te kijken en te kopen . Ook aardig personeel en nooit te beroerd om je te helpen .Wel een klein minpuntje dat er veel goede aanbiedingen zijn en dat het op de kassa bon niet klopt omdat dat er nog niet is ingevoerd,het geld wordt wel gelijk verrekend maar je moet dus echt op de kassa bon kijken. verder ook prettig parkeren en ook (heb ik al eerder vermeld)hele leuke aanbiedingen! ga zo door!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Richard 19-11-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Voordeel bij Ranzijn? Dan moet het er wel zijn! Kom ik naar Ranzijn voor de aanbieding Hill's kattenbrokjes, 12 kg voor 54,95 dan is het er domweg niet. Dit is niet de eerste keer dat dat me overkomt. Niet geleverd zegt men en wanneer en of het komt weten we ook niet. Lokkertjes?
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

wilma 11-11-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik vind het altijd heerlijk om door dit tuincentrum te lopen er is van alles en ik vind dat het voor iemand die niet zoveel geld heeft ook nog te doen. gezellig en lekker op je gemakje rond struinen,wat wil je nog meer. het enige wat het perfect maakt is een kleine koffiehoek.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad?

Meer over Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad

Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zaandam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zaandam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad draaien: 075-6178244. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Ranzijn Tuin & Dier Zaanstad is gemiddeld met een 2.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!