Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Rasberg

Tuincentrum Rasberg
(2) recensies

Logo Tuincentrum Rasberg
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Rasberg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

erwin 02-11-2011

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vorig jaar voor 600 Eur een haag gekocht van sky rocket coniferen, omdat vandalen de oude in de brand hadden gestoken. Daarbij aangegeven dat op de plek van de haag weinig water op de grond komt tgv een muurtje en overheersende windrichting. Zou geen probleem zijn. In het voorjaar regelmatig water gegeven, maar begon toch dorre plekken te krijgen. Gebeld, nieuw advies: absoluut geen water geven, veroorzaakt rotting. Ze moeten gaan dan vanzelf dieper wortelen om het water op te zoeken. Een half jaar verder zijn er enkele compleet verdord, na wat telefoontjes komt meneer kijken. Nieuw advies: grond 1 meter uitgraven en potgrond eronder. Druppelsysteem aanleggen en 2 keer per week water geven, misschien dat ze dan aanslaan. Maar ondertussen is de helft is kapot en moet vervangen worden. Maar hiervoor geen enkele tegemoetkoming, alleen kortaf: "nu weet u wat u te doen staat". Deze recensie schrijven, en elders een andere haag kopen....
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

r.van Rooij 07-08-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer vriendelijke eigenaar en medewerkers, men dringt zich niet op maar staat klaar als je vragen hebt. De verzameling van soorten grote en kleine planten is goed gespreid en goed verzorgd. Men is beslist niet duur. Er is een hoek met steengoed voor bestrating en versiering van de tuin zoals natuurstenen voorwerpen.voldoende gelegenheid voorstalling van fiets of auto.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Rasberg?

Meer over Tuincentrum Rasberg

Tuincentrum Rasberg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Berg en Terblijt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Rasberg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Berg en Terblijt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Rasberg draaien: 043-6040802. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Rasberg is gemiddeld met een 2.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!