Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrum Rasberg

Rijksweg 5-B
Berg en Terblijt, 6325PE

043-6040802info@tuincentrumrasberg.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Rasberg in Berg en Terblijt? Dan bent u hier op het goede adres! Tuincentrum Rasberg in Berg en Terblijt heeft naast een tuincentrum ook uit een boomkwekerij met onder andere fruitbomen, leibomen, laanbomen en kerstbomen. Ook zijn ze in dit tuincentrum in Limburg gespecialiseerd in diverse soorten haagconiferen zoals de taxus, buxus, laurier of de thuja. Door de eigen kweek hebben ze de kwaliteit in eigen hand en kunnen ze u hoog kwalitatieve bomen leveren voor een scherpe prijs! U treft hieronder de actuele openingstijden van Tuincentrum Rasberg in Berg en Terblijt aan. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Ber en Terblijt.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Rasberg?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

erwin 2011-11-02 22:57:28

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

vorig jaar voor 600 Eur een haag gekocht van sky rocket coniferen, omdat vandalen de oude in de brand hadden gestoken. Daarbij aangegeven dat op de plek van de haag weinig water op de grond komt tgv een muurtje en overheersende windrichting. Zou geen probleem zijn. In het voorjaar regelmatig water gegeven, maar begon toch dorre plekken te krijgen. Gebeld, nieuw advies: absoluut geen water geven, veroorzaakt rotting. Ze moeten gaan dan vanzelf dieper wortelen om het water op te zoeken. Een half jaar verder zijn er enkele compleet verdord, na wat telefoontjes komt meneer kijken. Nieuw advies: grond 1 meter uitgraven en potgrond eronder. Druppelsysteem aanleggen en 2 keer per week water geven, misschien dat ze dan aanslaan. Maar ondertussen is de helft is kapot en moet vervangen worden. Maar hiervoor geen enkele tegemoetkoming, alleen kortaf: "nu weet u wat u te doen staat". Deze recensie schrijven, en elders een andere haag kopen....
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

r.van Rooij 2011-08-07 13:32:38

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer vriendelijke eigenaar en medewerkers, men dringt zich niet op maar staat klaar als je vragen hebt. De verzameling van soorten grote en kleine planten is goed gespreid en goed verzorgd. Men is beslist niet duur. Er is een hoek met steengoed voor bestrating en versiering van de tuin zoals natuurstenen voorwerpen.voldoende gelegenheid voorstalling van fiets of auto.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena