Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Slingerland Bloemen

Slingerland Bloemen
(3) recensies

Logo Slingerland Bloemen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Slingerland Bloemen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

J J van den Heuvel 10-06-2019

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Plantjes voor in de moestuin. Gewone tuinplanten, kamerplanten, prachtige boeketten. Vazen en tuinaccesoires, ze hebben het allemaal. En supervriendelijk mensen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

de jong 14-12-2015

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sinds de opening in november 2015 van het nieuwe filiaal van Slingerland bloemen en planten, koop ik daar iedere week. Afgelopen vrijdag 11/12 voor € 13 bloemen en mistletoe. De mistletoe kon ik na een dag al weggooien omdat die helemaal uitviel, de bloemen waren na twee dagen niets meer. WAARDELOOS SPUL. Ik ben deze maandag 14/12 teruggegaan om mijn beklag in te dienen. Wordt dan doodleuk gezegd dat ik met die aankopen bij hun terug moet komen. Ze hebben dus niets vergoed. Ik heb al ze weggegooid omdat ik mij doodschaamde voor mijn visite omdat ik zulke rotzooi niet durfde te laten zien.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

vd oever p 16-02-2015

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Als ik aan een tuincentrum denk kom ik altijd hier terecht. Waarschijnlijk omat ik hier altijd slaag. Krijg ook regelmatig inspiratie als ik hier loop. Je zou er heen kunnen gaan al had je niets nodig. Helemaal tevreden , en dat ben ik niet snel. Perfect dus..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Slingerland Bloemen?

Meer over Slingerland Bloemen

Slingerland Bloemen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rotterdam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Slingerland Bloemen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rotterdam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Slingerland Bloemen draaien: 079 – 7632019. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Slingerland Bloemen is gemiddeld met een 3.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!