Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Johan van de Water

Tuincentrum Johan van de Water
(2) recensies

Logo Tuincentrum Johan van de Water
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Johan van de Water

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Joan Piek 14-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik kom hier heel graag. Ik kan er uren rondlopen. De service en vriendelijkheid van het personeel is opvallend. Al jaren overigens. Als ik naar het tuincentrum ga, is er maar één die er voor mij uitspringt en dat is Johan van de Water.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Flory 08-09-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom al jaren, vooral voor de vaste planten in dit tuincentrum. Wordt goed geholpen, als ik vragen over de planten heb. Het personeel om b.v.een schutting te plaatsen, denken goed met je mee, voor de bestelling.Zodat het plaatsen snel en vakkundig gebeurde. Genoeg parkeer plaatsen, vriendelijke, niet gehaaste mensen bij de kassa ( waar je graag nog even in de winkel binnen, wat leuks meeneemt !!! of voor een kado genoeg moois kan vinden. Ik blijf graag hier kopen !! En mijn tuin staat er mooi bij ! Flory
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Johan van de Water?

Meer over Tuincentrum Johan van de Water

Tuincentrum Johan van de Water is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Naarden, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Johan van de Water is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Naarden? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Johan van de Water draaien: 035-6942215. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Johan van de Water is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!