Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 17:30
  • Di08:30 - 17:30
  • Wo08:30 - 17:30
  • Do08:30 - 17:30
  • Vr08:30 - 17:30
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp

Logo Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp

Recensies Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vind jij van Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp?

Meer over Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp

Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Velp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Velp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp draaien: 026-3031249. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Van Kooten Tuin & Buiten leven Velp is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!