Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 15:00
  • Zo09:00 - 12:00

Steengoed Postert
(2) recensies

Logo Steengoed Postert

Recensies Steengoed Postert

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jos Curfs 10-05-2020

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De tegels die wij ergens anders gezien hadden hebben wij hier een stuk goedkoper kunnen krijgen.Wij zijn erg verrast dat dit bedrijf van 2 personen zoveel aandacht geeft aan iedereen die daar komt. Service goed, aandacht goed, meedenken uitstekend, leveringen komen op tijd. Ondanks dat er een nabestelling, vlgs. afspraak, door de hovenier zelf opgehaald zou worden is deze bezorgd geworden. Hierdoor kunnen wij nu genieten van een prachtig nieuw terras, looppad en gazon. Ik weet waar ik de volgende keer voor zoiets moet zijn. Medewerkers, hartelijk dank voor je jullie inzet en gezellige gesprekken. Take care - stay save ans we will survive Corona.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

p.diependaal 14-11-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

goed overzicht vriendelijk personeel,producten van goede kwaliteit, bezorging en parkeren geen probleem. redelijke prijzen,en goed advies. aan bevelingswaardig.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Steengoed Postert?

Meer over Steengoed Postert

Steengoed Postert is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Posterholt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Steengoed Postert is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Posterholt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Steengoed Postert draaien: 0475-404444. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Steengoed Postert is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!