Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zo11:00 - 17:00
Tuincentrum Hofwijck

Tuincentrum Hofwijck
(4) recensies

Logo Tuincentrum Hofwijck

Recensies Tuincentrum Hofwijck

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

H. van Barneveld 18-05-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Kleinschalig tuincentrum dat zich onderscheid in positieve zin t.o.v. andere veel grotere bedrijven. Aantrekkelijke vormgeving en indeling. Producten van prima kwaliteit. Ook regelmatig wat minder bekende of meer bijzondere planten aanwezig. De kennis van het personeel over de behandeling van een plant is gedetailleerd en vakkundig. Waar komen we dat nog tegen? Zeer vriendelijk en behulpzaam ook bij het brengen naar de auto. Ik heb het wel meegemaakt dat er op mijn verzoek bepaalde stamrozen voor mij bij de groothandel of veiling werden aangekocht om mij als vaste klant (al 35 jaar) van dienst te kunnen zijn. Parkeren met parkeerschijf nabij het tuincentrum is meestal geen probleem hoewel in piekperiodes zoals in april en mei het soms even zoeken is. Publiek is kritisch en geïnteresseerd en komt in dit unieke tuincentrum volledig aan haar trekken. Kortom, een bezoekje aan dit paradijsje geeft elke tuinliefhebber een goed gevoel. Uw tuin heeft er baat bij!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

W.L. Voerman 07-12-2015

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi aangelegd 'parkachtig' kleinschalig centrum, waar je voor je plezier doorheen loopt om van het per seizoen wisselende assortiment te genieten. Goede advisering door deskundig personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Y.Sterk-Houtman 08-07-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Hofwijck is net een privé tuin met een redelijk aanbod en diversiteit. Met handgeschreven tekstbordjes vol aanwijzingen. Een lekkere zoektuin waar ik met intuïtie aankopen doe. Het personeel is bijzonder aardig, geeft advies, pakt met zorg in en is bereid om alles voor je in de auto te zetten. Ik verheug me als ik er naar toe ga, het valt nooit tegen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Monique Kooij 22-11-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel prettig niet al te groot tuincentrum met een ruim assortiment en zeer bekwaam personeel. Ik vind het altijd een uitje om heen te gaan en mijn kerstboom komt van Hofwijck!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Hofwijck?

Meer over Tuincentrum Hofwijck

Tuincentrum Hofwijck is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Voorburg, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Hofwijck is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Voorburg? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Hofwijck draaien: 070-3874241. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Hofwijck is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!