Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Tuincentrum Hofwijck

Westeinde 3
Voorburg, 2275AA

070-3874241

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Tuincentrum Hofwijck in Voorburg? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Tuincentrum Hofwijck vindt u prachtige bloemen, voor een zomer lang perkgoed, kruiden en tuinplanten. Natuurlijk kunt u ook terecht voor bijpassende bloempotten en bakken. Heeft u onlangs een bezoek gebracht aan Hofwijck in Voorburg? Schrijf dan op deze pagina uw ervaringen! Hieronder vindt u de openingstijden van Tuincentrum Hofwijkck in Voorburg. Heeft dit tuincentrum in Voorburg geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Voorburg.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Hofwijck?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag08:00 - 17:00
  • Zondag11:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

H. van Barneveld 2019-05-18 19:31:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Kleinschalig tuincentrum dat zich onderscheid in positieve zin t.o.v. andere veel grotere bedrijven. Aantrekkelijke vormgeving en indeling. Producten van prima kwaliteit. Ook regelmatig wat minder bekende of meer bijzondere planten aanwezig. De kennis van het personeel over de behandeling van een plant is gedetailleerd en vakkundig. Waar komen we dat nog tegen? Zeer vriendelijk en behulpzaam ook bij het brengen naar de auto. Ik heb het wel meegemaakt dat er op mijn verzoek bepaalde stamrozen voor mij bij de groothandel of veiling werden aangekocht om mij als vaste klant (al 35 jaar) van dienst te kunnen zijn. Parkeren met parkeerschijf nabij het tuincentrum is meestal geen probleem hoewel in piekperiodes zoals in april en mei het soms even zoeken is. Publiek is kritisch en geïnteresseerd en komt in dit unieke tuincentrum volledig aan haar trekken. Kortom, een bezoekje aan dit paradijsje geeft elke tuinliefhebber een goed gevoel. Uw tuin heeft er baat bij!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

W.L. Voerman 2015-12-07 12:52:00

9 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi aangelegd 'parkachtig' kleinschalig centrum, waar je voor je plezier doorheen loopt om van het per seizoen wisselende assortiment te genieten. Goede advisering door deskundig personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Y.Sterk-Houtman 2013-07-08 23:40:46

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuincentrum Hofwijck is net een privé tuin met een redelijk aanbod en diversiteit. Met handgeschreven tekstbordjes vol aanwijzingen. Een lekkere zoektuin waar ik met intuïtie aankopen doe. Het personeel is bijzonder aardig, geeft advies, pakt met zorg in en is bereid om alles voor je in de auto te zetten. Ik verheug me als ik er naar toe ga, het valt nooit tegen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena