Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Kwekerij Loef

Rijksweg 255
Velserbroek, 1991 AA

023-5382240info@kwekerijloef.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Kwekerij Loef in Velserbroek? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Kwekerij Loef in Velserbroek vindt u een groot assortiment bloemen, planten, siergrassen en fruitbomenParkeren is geen probleem. Kwekerij Loef heeft een ruime parkeergelegenheid. Tevreden over het assortiment, over de servicee of een bijzondere ervaring? Schrijf een recensie over deze kwekerij in Velserbroek. Hieronder treft u de actuele openingstijden van Kwekerij Loef in Velserbroek. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Verserbroek.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Kwekerij Loef?
  • Maandag08:00 - 17:00
  • Dinsdag08:00 - 17:00
  • Woensdag08:00 - 17:00
  • Donderdag08:00 - 17:00
  • Vrijdag08:00 - 17:00
  • Zaterdag08:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Rob Zeeuw 2021-09-07 20:21:52

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Super service, in maart boompjes gekocht om een heg langs de tuin te maken. Na die koude periode sloegen de bomen niet aan, terug geweest met een tak. Er zat nog leven in ; dus 3 maanden aankijken werd gezegd. Na drie maanden nog steeds een treurig gezicht, terug geweest en nieuwe bomen gekregen. We hebben nu een prachtige heg.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Eether 2019-08-29 13:58:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij hebben voor honderden euro s planten gekocht bij lLoef en we hadden verschikkende en het zou op verschillende momenten groeien. Dat je elk seizoen wel iets hebt dat bloeit. Helaas niets groeit en als ik bel of langskom wordt er gezegd kijk hetnog maar een jaar aan. ...ik heb ook foto s van de planten in de tuin hoe het er uit ziet. Die hoefden ze niet te zien. Er zaten 4 hyacinten (nu bruine blaadjes ipv aubergine kleur) bij en een magnoliastruik , Viburnum plicatum Kilimanjaro witte sneeuwbal 2 stuks (die bloeiden toen we ze kochten in maart heeft nu bruine blaadjes ondanks regelmatig water geven. diverse opvulling een boompje en nog een jasmijnplant. Over de hyacinten werd mij verteld, dat het nu geen bloeiperiode meer is. De vrouw die ons de planten aanraadden was de 2x erna helaas niet aanwezig. Iemand anders en die liet zien dat de hyacinten bij hun niet allemaal goed uitzagen om aan te geven dat die niet in hun bloeiperiode zitten. We hadden het gevoel alsof we niet serieus werden genomen..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E J Snoek 2017-04-02 09:07:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom al jaren bij Loef, maar eerlijk gezegd altijd alleen voor bomen of struiken. laatst wilde ik een bijzonder soort Magnolia die ik elders niet kon vinden maar die Loef ook niet in huis had. Ter plekke werd er gelijk voor me gebeld en 2 dagen later hadden ze een mooi formaat voor me klaarstaan. Dit alles ook voor een heel schappelijke prijs. Super!! Dank jullie wel!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Adv. Bol.com Gardena