Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:00
  • Di08:00 - 17:00
  • Wo08:00 - 17:00
  • Do08:00 - 17:00
  • Vr08:00 - 17:00
  • Za08:00 - 16:00
  • Zogesloten
Kwekerij Loef

Kwekerij Loef
(3) recensies

Logo Kwekerij Loef

Recensies Kwekerij Loef

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Eether 29-08-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wij hebben voor honderden euro s planten gekocht bij lLoef en we hadden verschikkende en het zou op verschillende momenten groeien. Dat je elk seizoen wel iets hebt dat bloeit. Helaas niets groeit en als ik bel of langskom wordt er gezegd kijk hetnog maar een jaar aan. ...ik heb ook foto s van de planten in de tuin hoe het er uit ziet. Die hoefden ze niet te zien. Er zaten 4 hyacinten (nu bruine blaadjes ipv aubergine kleur) bij en een magnoliastruik , Viburnum plicatum Kilimanjaro witte sneeuwbal 2 stuks (die bloeiden toen we ze kochten in maart heeft nu bruine blaadjes ondanks regelmatig water geven. diverse opvulling een boompje en nog een jasmijnplant. Over de hyacinten werd mij verteld, dat het nu geen bloeiperiode meer is. De vrouw die ons de planten aanraadden was de 2x erna helaas niet aanwezig. Iemand anders en die liet zien dat de hyacinten bij hun niet allemaal goed uitzagen om aan te geven dat die niet in hun bloeiperiode zitten. We hadden het gevoel alsof we niet serieus werden genomen..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

E J Snoek 02-04-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik kom al jaren bij Loef, maar eerlijk gezegd altijd alleen voor bomen of struiken. laatst wilde ik een bijzonder soort Magnolia die ik elders niet kon vinden maar die Loef ook niet in huis had. Ter plekke werd er gelijk voor me gebeld en 2 dagen later hadden ze een mooi formaat voor me klaarstaan. Dit alles ook voor een heel schappelijke prijs. Super!! Dank jullie wel!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

R. van Ruiten 06-05-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Na een aantal jaren klant bij Loef te zijn geweest, komen wij er na vandaag niet meer. Eerder hadden wij 2 bomen die dood gingen, waarschijnlijk te diep geplant. Nu 2 dezelfde kruisbesstruiken beide op een 70 cm afstand van elkaar waarvan er een dood gaat evenals twee dezelfde rozen beide op een meter afstand van elkaar waarvan er ook een dood gaat. Hier foto's van gemaakt en terug naar Loef. Garantie tot de deur dus. De foto's wilde men niet zien en nieuwe struiken kregen we niet mee. Arrogantie ten top. En waarom? Kweken doet men er nauwelijks nog. Het spul komt met trailers tegelijk uit Polen. Dus Kwekerij Loef is geen kwekerij meer maar een tuincentrum met plantjes uit Polen en een hele slechte service.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Reactie van Kwekerij Loef op 16-09-2016

Jammer dat u niet tevreden bent over ons. Bovenstaande manier van werken wordt door ons niet herkend. Een boom of struik die na het planten dood gaat kan verschillende oorzaken hebben. Het blijft tenslotte levend materiaal. Normaal gesproken komen we daar in goed overleg met de klant uit. Uiteraard kunnen we ook dit voorval nogmaals bezien. Voor alle duidelijkheid: wij importeren niet uit Polen. De meeste planten uit ons assortiment worden in Nederland gekweekt. Een enkele keer importeren we planten uit het buitenland (vnl. Italië).

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Kwekerij Loef?

Meer over Kwekerij Loef

Kwekerij Loef is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Velserbroek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij Loef is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Velserbroek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij Loef draaien: 023-5382240. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij Loef is gemiddeld met een 3.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!