Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 20:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum de Staartploeg

Tuincentrum de Staartploeg
(1) recensie

Logo Tuincentrum de Staartploeg
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum de Staartploeg

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

v boven 29-04-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het is elke keer weer een feest als we er gaan winkelen. Het personeel helpt je goed en vriendelijk. En je kan er heel makkelijk parkeren want er is volop parkeergelegenheid.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum de Staartploeg?

Meer over Tuincentrum de Staartploeg

Tuincentrum de Staartploeg is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Dordrecht, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Staartploeg is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Dordrecht? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Staartploeg draaien: 078-6165167. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Staartploeg is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!