Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00

Hornbach bouw - en tuincentrum Breda
(2) recensies

Logo Hornbach bouw - en tuincentrum Breda

Recensies Hornbach bouw - en tuincentrum Breda

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dennis 02-11-2015

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Hierbij wil ik de koude douche geven over de Hornbach te Breda. Hun service is zowel belabberd als beroerd evenals onvriendelijkheid personeel dat zij niet alleen de koude douche verdienen, maar ook mensen gewaarschuwd moeten worden als zij daar iets kopen. Dus service WAARDELOOS !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

willem van heusden 07-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

De parkeergelegenheid is goed, alsmede de bereikbaarheid. Het assortiment is zeer uitgebreid, en overzichtelijk. Als je vragen over een klus hebt wordt je vakkundig vertelt hoe je het moet doen, en welke materialen je ervoor kunt gebruiken. Super Goed. Ook het afrekenen gaat snel en er wordt niet bezuinigd op het inzetten van de kassapunten. De medewerkers aan de kassa zijn ook zeer vriendelijk. Mijn beoordeling is dan ook zeer goed
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Breda?

Meer over Hornbach bouw - en tuincentrum Breda

Hornbach bouw - en tuincentrum Breda is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Breda, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Hornbach bouw - en tuincentrum Breda is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Breda? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Hornbach bouw - en tuincentrum Breda draaien: 076 578 90 00. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Hornbach bouw - en tuincentrum Breda is gemiddeld met een 2.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!