Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00
  • Zogesloten
Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade

Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade
(3) recensies

Logo Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

H. Swij 08-03-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Grote winkel met een erg compleet assortiment; materiaal voor de amateur-klusser maar ook veel professioneel gereedschap en materiaal. In principe kun je alles in deze winkel vinden voor elk klusproject, van het kleinste schroefje en nippeltje tot bouwplaat e.d. Er werken vaklui die deskundig advies kunnen geven. Vriendelijk personeel. Parkeren is altijd mogelijk. Ook een mooie tuinafdeling met naast erg veel plantensoorten ook veel vijverbenodigdheden e.d., motorzagen + toebehoren, tuinhuisjes etc.. Kortom: erg complete winkel met niet alleen maar scholieren als personeel (zoals bij andere bouwmarkten).
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

nielaba 30-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

wij zijn op 28.12 in hornbach kerkrade geweest, toen wij binnen kwamen werdt ons verzocht onze rugzak in een kastje tedoen. er ware 2 kastjes. toch de tas erin gedaan, helaas moest ik constateren dat er veel mensen met rugzakken en tassen rond liepen. ik voel mij erg gediscrimineerd. die Mevr. vertelde dat wij dan zo konden doorlopen bij de kassa, vergeet het maar, moest alsnog mijn tas open maken. dat zijn de regels zij de juffrouw bij de kassa. hoe kan zo,n grote zaak met 2 kastjes werken.kunt u zich dan voorstellen dat ik mij gediscrimineerd voel.ik heb niks te verbergen. maar heb een hele slechte avond gehad. voelde mij zo gediscrimineerd. de dames waren wel vriendelijk.(maat toch)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tiny Berns 06-11-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik vind dit goed verzorgde winkel mooi versiert in kerstveer enklant vriendelijk en goede uitleg als je wat koopt grt t berns
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade?

Meer over Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade

Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Kerkrade, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Kerkrade? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade draaien: 045-4004200. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade is gemiddeld met een 3.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!