Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade

Roda J.C. Ring 4
Kerkrade, 6466NH

045-4004200info@hornbachkerkrade.com

Beoordeling

Op zoek naar de openingstijden van Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade in Kerkrade? Dan bent u hier op het goede adres! Bij Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade in Kerkrade vindt u een groot assortiment bloemen, planten struiken en bomen maar ook alle benodgdheden om een schutting te plaatsen, een barbecueplek te organiseren of om een eigen groententuin te maken. Parkeren? Geen probleem. Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade in Limburg heeft een ruime parkeergelegenheid. Hieronder treft u de actuele openingstijden van Hornbach bouw - en tuincentrum KerkradeGeen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Kerkrade.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Kerkrade?
  • Maandag07:00 - 21:00
  • Dinsdag07:00 - 21:00
  • Woensdag07:00 - 21:00
  • Donderdag07:00 - 21:00
  • Vrijdag07:00 - 21:00
  • Zaterdag08:00 - 18:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

H. Swij 2014-03-08 17:56:37

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Grote winkel met een erg compleet assortiment; materiaal voor de amateur-klusser maar ook veel professioneel gereedschap en materiaal. In principe kun je alles in deze winkel vinden voor elk klusproject, van het kleinste schroefje en nippeltje tot bouwplaat e.d. Er werken vaklui die deskundig advies kunnen geven. Vriendelijk personeel. Parkeren is altijd mogelijk. Ook een mooie tuinafdeling met naast erg veel plantensoorten ook veel vijverbenodigdheden e.d., motorzagen + toebehoren, tuinhuisjes etc.. Kortom: erg complete winkel met niet alleen maar scholieren als personeel (zoals bij andere bouwmarkten).
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

nielaba 2011-12-30 17:56:59

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

wij zijn op 28.12 in hornbach kerkrade geweest, toen wij binnen kwamen werdt ons verzocht onze rugzak in een kastje tedoen. er ware 2 kastjes. toch de tas erin gedaan, helaas moest ik constateren dat er veel mensen met rugzakken en tassen rond liepen. ik voel mij erg gediscrimineerd. die Mevr. vertelde dat wij dan zo konden doorlopen bij de kassa, vergeet het maar, moest alsnog mijn tas open maken. dat zijn de regels zij de juffrouw bij de kassa. hoe kan zo,n grote zaak met 2 kastjes werken.kunt u zich dan voorstellen dat ik mij gediscrimineerd voel.ik heb niks te verbergen. maar heb een hele slechte avond gehad. voelde mij zo gediscrimineerd. de dames waren wel vriendelijk.(maat toch)
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Tiny Berns 2011-11-06 10:36:35

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik vind dit goed verzorgde winkel mooi versiert in kerstveer enklant vriendelijk en goede uitleg als je wat koopt grt t berns
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena