Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 07:00 tot 21:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00 Nu open!
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam

Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam
(2) recensies

Logo Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats
  • Accepteert creditcard

Recensies Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

j. zeilemaker 17-05-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het is echt mijn winkel om er te slenteren, spullen aan te schaffen en me prima te laten voorlichten door het vriendelijke personeel en om ook een lekker in het restaurant wat te gebruiken. Ik mag mij een tevreden klant noemen..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

H Jansen 05-08-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

fantastische winkel, fijne personeel en groot assortiment. We gaan altijd eerst ergens anders kijken maar komen elke keer tot de ontdekking dat we beter meteen naa Hornbach moeten gaan. Wat we ook nodig hebben we vindenr het altijd bij Hornbach Zaandam. Fijne service, altijd behulpzaam personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ga zo door
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam?

Meer over Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam

Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zaandam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zaandam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam draaien: 075-6127070. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Hornbach bouw - en tuincentrum Zaandam is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!