Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen
(1) recensie

Logo Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

mevr Schols 27-02-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Hornbach een te gekken zaak waar wij nog net niet slapen voor ons gevoel. Natuurlijk eerst het tuincentrum induiken, er is zo veel moois te ontdekken. Het is niet de eerste keer dat ik met weer een grote plant of kleine plantjes naar buiten rol haha. Maar het ziet er allemaal ook zo mooi en verzorgt uit en hoe attent is het personeel als je om uitleg vraagt over de verzorging van de planten. Ik moet alleen nog zien uit te vissen wanneer ik eens niet in zo'n ongelofelijk lange rij bij de kassa moet wachten. Misschien een idee om een kassa vrij te maken voor alleen tuinspullen? Maar hoe dan ook Hornbach ik ben blij dat jullie bij ons in Geleen zijn komen wonen ;-) ps mijn man vindt de andere afdelingen weer het einde. Dus van ons een dikke duim
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen?

Meer over Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Geleen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Limburg.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Geleen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen draaien: 046-4743470. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!