Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Kerstshow

Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen in Geleen heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen.

Wilt u weten of Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen in Geleen de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen in Geleen.
 

Hornbach bouw - en tuincentrum Geleen

Einighauserweg 101
Geleen, 6163 AK

046-4743470[email protected]

Beoordeling