Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00

Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein
(1) recensie

Logo Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein

Recensies Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Graafland 08-11-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik koop meestal alleen de geraniums van Hornbach omdat ze goedkoop zijn en lang en mooi bloeien vind het tuincentrum soms wat rommelig aandoen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein?

Meer over Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein

Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nieuwegein, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nieuwegein? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein draaien: 030-2669000. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Hornbach bouw - en tuincentrum Nieuwegein is gemiddeld met een 3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!