Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma07:00 - 21:00
  • Di07:00 - 21:00
  • Wo07:00 - 21:00
  • Do07:00 - 21:00
  • Vr07:00 - 21:00
  • Za08:00 - 18:00 Nu open!
  • Zo12:00 - 17:00
Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen

Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen
(1) recensie

Logo Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

ellen 04-12-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vorige maand voor het eerst hier geweest en heb mijn ogen uitgekeken. Fantastisch en gezellig. Ook de medewerkers waren zeer behulpzaam en aardig. "Klant is koning" wordt hier nog gehanteerd. We zijn tevreden met de artikelen die we aangeschafr hebben. Wij gaan er vanmiddag weer eens een kijkje nemen. Moeten er wel een uur voor rijden maar hebben dat er graag voor over. Ik wens deze zaak in deze barre tijden veel succes toe.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen?

Meer over Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen

Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Groningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Groningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen draaien: 050-5742600. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Hornbach bouw - en tuincentrum Groningen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!